Bråka inte, Ringholm har ju rätt!


När jag ser och hör mediernas rapportering om olika händelser så blir jag ofta förundrad.

Nu intervjuade man tydligen Ringholm i TV4 och lyckades spela in vad han verkligen tänker och tycker när han inte var helt på det klara med att hans röst bandades.

Som väl alla vet vid det här laget så ansåg han att poliserna är lata och den polis som intervjuats av TV4 är en idiot. Skälet för Ringholms frustration var att polismannen ifråga hade tid att delta i debatten och tycka en massa i olika medier men inte gjorde något för att sätta åt dem med olagliga spelmaskiner.

Jag har full förståelse för Ringholms åsikter på den punkten. När han hävdar att poliserna är lata, så har han troligen rätt i det också. Möjligen är administrationen kring ett enda beslag av en spelautomat så betungande att de hellre ser mellan fingrarna, men det är inget försvar.

Nu tvingas Ringholm till en offentlig dubbelpudel och det enda skälet är att han mumlat i skägget, och att mumlet ifråga var den rena och oförfalskade sanningen. Att sedan borgarna tar tillfället i akt är ju

klart, men de är lätt avfärdade med ett rakt besked till polisen från Ringholm. Synd att inte Ringholm vågade ge samma svar i TV-intervjun dock..

Uppdatering 13.30 !

Läs Ekots artikel!12 svar till “Bråka inte, Ringholm har ju rätt!”

 1. Det här var ju en intressant historia. Nu fick borgarna vatten på sin kvarn om att polisväsendet inte fungerar, som sossarna har nekat till fram till nu, men nu vet vi vad sossarna också tycker.

 2. Han intervjuades senare på morgonekot och slingrade sig som en mask.. Men han medgav att han varit klumpig och bett om ursäkt..

  Storm i ett vattenglas kallar jag det..

 3. Klart du kallar det en storm i ett vattenglas, Jinge. Det är ju (ännu) en skandal som tydligt visar på det systemfel vänstern du så hett försöker försvara gör sig skyldiga till.

  Hyckleri ingår definitivt i tjänstebeskrivningen för ledande socialdemokrater (och för den delen kommunister och miljömuppar, men de klarade sig ju den här gången). Det är väl ingen som på allvar tror att Ringholm ångrar vad han sa? Han ångrar att han inte lade på luren ordentligt, det är vad han gör!

  Att rättsväsendet, liksom försvaret, skolan, sjukvården och en mängd andra instanser, har varit styvmoderligt behandlade av sosseregeringar under överskådlig tid tillbaka är inget nytt, men det är himla trevligt att det för en gångs skull skiner igenom lite granna klartext mellan kuggarna i propagandamaskineriet, så folk kan få klart för sig vad det EGENTLIGEN är för skitstövlar som sitter i vårt lands regering.

  Jag hoppas bara innerligt att de är duktiga och fortsätter hålla uppe den regelbundna skandalfrekvens de har jobbat upp sig till ända fram till valet, eftersom väljarna tyvärr har alltför kort minne.

 4. Benny: ”Klart du kallar det en storm i ett vattenglas, Jinge.”

  Lustigt att du skulle komma med den kommentaren när just Ekot uppdaterat storyn jag skrev om. Med samma innehåll som i min blogg här.. :)

 5. Ja, men det stärker ju bara ytterligare mina argument att rättsväsendet och polisen hör till de organisationer som sossarna medvetet har monterat ner. Polisen gör så gott de kan med de begränsade resurser de har. Ringholm må kanske ha rätt i vissa delar av sin kritik, men det är i så fall vänsterns eget fel.

 6. Som du vet så delar jag din uppfattning om nedmonteringen av de rättsvårdande myndigheterna. Men det betyder inte att Ringholm har fel i sakfrågan. Precis som jag påstod i inlägget. Dessutom torde du vara informerad om att jag inte anser att sossarna hör till ”vänstern”… :)

  Poliserna är alltför bekväma och det är inte bara sossarnas fel. Det är i högsta grad polisens fel oxo. Nu lär vi snart ha samma situation som i USA med kommunal polis, länspolis, statspolis, drogpolis, invandrarpolis, säkerhetspolis och hela midevitten. I USA har de oxo indianpoliser och reservatspoliser plus FBI och ett antal andra mer eller mindre obskyra organisationer.

  Här i Sverige håller vi oxo på att få en spionpolis.. :-(

  Och allt är sossarnas fel. Lyckligtvis har sossarna inget med vänstern att göra om man bortser från ett visst regeringsstöd i riksdagen.

 7. Jag håller helt med dig om att det är sossarnas fel. Däremot så har vi inte samma syn på var gränsen mellan vänster och resten går. ;-)

  Och beträffande polisen, jag skulle nog inte uttrycka det som att de är för bekväma. De måste naturligtvis prioritera i sitt arbete eftersom de inte har resurser att ta hand om ens det allra viktigaste. Möjligen kan man beskylla dem för att prioritera fel ibland, men att de överhuvudtaget har behovet att prioritera är i grunden de ryggradslösa, hycklande sossarnas fel. Deras, och den bindgalna vänstern som tillsammans med de naiva gröngölingarna tvingar den svaga sosseregeringen att böja sig för de mest vansinniga krav.

 8. Man ser aldrig en polis idag. Bara då de susar förbi med påslagna sirener. De gömmer sig nog annars…

 9. Som Liberal blir jag ganska sur när högerbloggar går ut med kravet om BR:s avgång. Enda felet han gjorde var i den första intervjun efter var att ta tillbaks vad han sa. Nej han skulle stått för det han sa istället direkt.

  Men att vissa vill göra det till en valfråga ser jag bara som trams.

  Mvh Micke

 10. Det kan ju å andra sidan bli som i Rom, där det finns arton olika polisstyrkor och en filjard poliser som alla är korrupta…

  Ciao!