Borgarna skiter i miljön som vanligt..


OBS! Detta inlägg är från Jinge. Användarnamnet Anders är fel (tekniskt misstag av Anders).
Idag skriver media i Stockholm: ”Moderaterna har gått fram 5,2 procentenheter på ett år i Stockholm. Vore det val i dag skulle moderaterna och folkpartiet bilda majoriteti kommunfullmäktige med 51,4 procent.” Samtidigt berättar man att Kristdemokraterna skulle åka ut ur fullmäktige.

Igår berättade Reinfeldt att om (m) kommer till makten så ska arbetslöshetsersättningen ner till 65%. Samma gäller säkerligen sjukersättningen, och efter det blir det pensionerna man ger sig på.

Den individualistiska inställningen som nyliberaler och gammelhögern ger uttryck för är ju inte direkt några nyheter. Att borgarna skulle gå framåt i opinionen i Stockholm var i högsta grad väntat. Sossar och miljöpartister i staden gjorde ju slag i saken med vänsterpartiet och beslöt om införande av trängselavgifter.

DET kunde ju inte borgarna tåla eftersom de vill åka omkring fritt med sina BMW, och Mercedes inne i stan. De hatar ju till och med regeln som gäller att lämna fotgängare företräde vid övergångsställen. Och vaffa… Bor man vid Karlaplan är det ju LÅNGT att gå till NK.. Det får vi ju ha förståelse för.. :-) Och trängas på bussen med kreti och pleti vill de ju inte göra.. :-)

Nä, att borgarna skulle gå framåt i opinionsundersökningarna var väntat. De har ju råd att installera bra luftrenare i sina bilar och lägenheter. Vem blir förvånad över att det är just de som inte vill ta ansvar för miljön i Stockholm..


3 svar till “Borgarna skiter i miljön som vanligt..”

  1. Ingen större idé. De har tolkat det som trängselskatter, med andra ord vet de inte skillnaden mellan skatter och avgifter. Moderaterna borde vara mer nyliberala istället för den sossepolitik som de vill föra idag :)