Blondinbella skriver debattartikel i Expressen


Isabella Löwengrip är nog en av de mest narcissistiska tonåringar som jag någonsin lagt märke till, detta trots att just narcissism verkar vara ett karaktärsdrag som hör alla tonåringar till.

Isabella i Expressen: ”När Dagens Nyheter skrev om mig härom månaden skrevs det på en av de största politiska bloggarna att min blogg efter ett tag blir ”lika intressant som att sätta sig ned för att se på när målarfärg torkar.” För den personen kanske – men uppenbarligen inte för alla.”

Jag är definitivt skyldig till den formuleringen om målarfärg, jag tyckte till och med att den var rätt så träffande. Hon säger en massa andra saker i artikeln också, saker som man kan ha anledning att både ifrågasätta eller förklara för henne. Möjligen är hon lite sur eftersom hennes kompis Camilo Goine hängdes ut på den här bloggen, jag vet inte. Det kan ju inte vara speciellt roligt att kompisar inom MUF Norrmalm visar tecken som tyder på att håret växer inåt, man skulle ju lätt kunna drabbas av villfarelsen att detta förhållande gäller alla Muffare i stadsdelen. Själv är jag ju född och uppväxt i Vasastaden (Norrmalm) men jag ska inte förleda mig själv att säga att det var bättre förr.

Men jag kan berätta att det är sämre nu…

”Blondinbella” i Expressen // Om MUF-kompisen Camilo Goine // Forts om Goine

Andra om , , , , , , , , , ,

[tags]Bloggosfären, Blondinbella, MUF, Norrmalm, Vasastadem, Camilo Goine, Bloggtips, Modebloggar, Tjejbloggar, Narcissism, Politik[/tags]


16 svar till “Blondinbella skriver debattartikel i Expressen”

 1. Hon påminner lite om en film: Clueless. Den är bra… man önskar själv ibland att man var sån. Kanske inte att man blir ihop med sin halvbror, men övrigt… Vad mycket besvär man hade sluppit.

 2. Daniel,

  De enda besvären du skulle ha sluppit är väl besväret att använda de små grå cellerna?

  Jag tycker att hon passar bra tillsammans med den där lille Goine för övrigt!

 3. Leila 2#

  Jag fick dåliga betyg i skolan för att jag råkade använda dom grå för mycket. Tack vare dom grå cellerna lärde jag mig att ställa frågan: Varför?. Det kan man nog inte anklaga vissa människor att dom frågar särskilt ofta. Det är varför-ordet som skiljet på utbildning och bildning. Ibland är dom motsatser. Vissa väljer då vägen ”utbildning”, men jag valde tyvärr vägen ”bildning”. Jag skyller på dålig uppfostran :)

 4. Jag tycker att det var oerhört träffsäkert det där om målarfärgen, och att det är sämre nu… :-)

 5. Det är uppenbart att Expressen har mycket att lära sig av Blondinbella. Man borde naturligtvis göra sig av med Ulf Nilson & Marie Söderqvist och de andra stofilerna och satsa på seriöst pladder i stället.

 6. Jag tror att debattartikeln var ”förbokad” om uttrycket kan användas. Jag läste nämligen alla hennes inlägg som handlar om ”MUF” och det står nu klart att Expressen hade reserverat plats åt henne till torsdagen. Dessutom står det svart på vitt att hon hade frågats ut av Expressen om hon ville skriva en debattartikel. Och det här var INNAN Camilo Goine-kontroversen kom upp.

  Så man undrar lite hur högerpressen agerar. I synnerhet när det gäller politiskt aktiva narciss-brudar som är höger.

  (Har ni förresten läst hennes politiska inlägg? Bruttan kan inte tänka själv, det är rena upprepningar av propagandan som står i valfoldrarna och dessutom beskrivs MUF-aktiviteterna i termer av lekar och middagar som har noll och intet med politiskt arbete att göra. Jag svär!)

 7. Röde Condoren: ”lekar och middagar som har noll och intet med politiskt arbete att göra”

  Så styr ju för närvarande regeringen Sverige, så det är inget unikt för MUF.

 8. #3 Daniel – Jo man tycker ju att kritiskt tänkande borde uppmuntras i skolan, inte tvärtom. :/

  #6 Röde Condoren – Expressen är väl knappast en högertidning?

 9. Marcus R – jo, Expressen är en högertidning. Tro inget annat. Man kan vara höger på annat sätt än att främst kräva att ALLA skatter ska bort eller att ALLA statliga dekret ska bort så bara nattväktarstaten finns.

 10. Det roligaste – och konstigaste, måste ju vara att hon påstår att hon ”diskuterar” med människor i hennes blogg. Det har jag aldrig sett henne göra. Dock har jag sett henne häva ur sig en massa svammel, för att sen ignorera de som försöker diskutera vad hon just sagt.

 11. #11 Hampus – Jaha, jag trodde Expressen hade ungefär samma nyhetsvärde som Aftonblade så jag läser inte den alls (Aftonbladet läser jag bara för det är så underhållande dåligt). Det räcker med en kvällstidning. :)

 12. *sniff-sniff*
  Luktar det ändå inte lite oklädsam missunsamhet här? Svider det verkligen så svårt att få sin rumpa kickad av en blond tonårsflicka? Så där på tal om narcissus bara. *flina*

 13. Hahaha.. :)

  Nää Erik, jag tycker att det är KUL! Det gav mig dessutom ytterligare en anledning att utdela en rallarsving mot MUF… :)