Bloggen uppdateras…


Känner du inte igen bloggen så är det inte dig det är fel på.. Jag har nämligen roat mig med att uppdatera till WordPress ver. 1.5 vilket du nu ser resultatet av.

Om jag kommer att använda detta “skin” eller inte framöver vet jag inte än. Ett tag i alla fall säkert. Men jag har fått en del synpunkter på att typsnittet var för litet t.ex.

Hos mig var det för stort och jag fick ändra i min IE med -> Visa -> Textstorlek -> Mindre innan jag blev nöjd. Men tipset är att göra likadant oavsett om det är för stort eller för småttigt. Dyker det upp konstigheter är jag tacksam för en rapport till:

——–>

Det går oxo bra att kommentera detta inlägg på plats..


5 svar till “Bloggen uppdateras…”

  1. Cool hud, ’skin’. Mycket bra färger och typsnitt också. Lägg gärna ut en lämk till den här huden, ’skinnet’.

  2. Tnx! Ja det finns ett flertal på Alex King. På min fotoblogg har jag ett annat, men jag kommer att byta det till ett snyggare. Detta har jag modifierat ytterst lite, lite pill i CSS-filen bara. Lätt att byta färger om man så vill. Jag har just nu tio skin upplagda som är färdiga att byta så det är bara att tuta och köra om jag lessnar på ett.. :-)

  3. Hmmm…tipsa dina läsare att man kan ju ändra texten själv som läsare om man tycker den är svårläst….

    på Firefox kan man hålla ned CTRL och rulla mitthjulet så minskar eller ökar texten.

  4. Nu har jag gjort det Bengt. Tack för påminnelsen. Jag har bara gjort det i mail tidigare till de som opponerat sig. 3 stycken tror jag.. :)

  5. För mej så blir texten perfekt. Surfar med Mozilla och 800×600 i upplösning. Jag gillar stor och läsbar text, så att jag kan luta mej bakåt med ett finger på nedåtpil. Det enda jag funderar över är två-spalterna – då måste jag ju hitta uppåtpilen också… :-) Snyggt jobb!