Bloggare, sprid denna banner med Mauricio Rojas530 px

Mauricio Rojas har som folkpartiets talesman i flykting- och integrationsfrågor lyckats i en omfattning som snart närmar sig Friggebos succé.


220 px

Birgit Friggebos största framgång under sin karriär blev ju som bekant hennes version av We Shall Overcome i Rinkeby folkets hus och Mauricio är nu på väg mot samma jobb tror han.

Hans uttalande om rapporter han inte läst är väl att betrakta som en klassiker redan idag trots att det bara är ett par veckor gammalt.

Sådant måste givetvis belönas och det sker nu med en banner som alla skadeglada kan klistra in i sina bloggar, på sina hemsidor, eller varför inte maila den till någon folkpartist i bekantskapskretsen..


250 px

Som vanligt utförs ändringar till specialstorlekar om du har behov av det. Men i så fall måste du maila. Och du, sprid nu denna banner ordentligt! Mauricio Rojas är faktiskt värd all uppmärksamhet han kan få.

Kanske till och med Timbro lägger in den på sin hemsida?


140 px


6 svar till “Bloggare, sprid denna banner med Mauricio Rojas”

  1. Nej det är så allmänt kända att jag inte brytt mig om det.

    Vet du inte hur du ska tolka ”Hans uttalande om rapporter han inte läst är väl att betrakta som en klassiker redan idag trots att det bara är ett par veckor gammalt.” så hjälper det troligen inte med en länk.. :-)

  2. ”Pratar mycket och snyggt. Skriver om sådant ni vill läsa. Är den ni vill att jag ska vara.”

    Det var oxo läckert! :-)