Bloggare – sprid Bannern för Maud och Centerpartiet


Att göra en banner åt Maud Olofsson är inte helt enkelt.

Den enda som jag tror är svårare är Kristdemokraternas partiledare. Den är det ju ingen som känner igen ens. När det gäller texten på Centerbannern är det svårt av samma anledning. Det är knappt någon som vet vad partiet vill och varför.

Så valet av en tunn-text var given, likaså text nummer två.


13 svar till “Bloggare – sprid Bannern för Maud och Centerpartiet”

 1. KD affischen bör väl bli den enklaste. Ta bara med en stor bild av gud så är du nästan klar. Det enda problemer blir att hitta en bra bild på gud. Men om du inte kan hitta någon kan du kanske använda en bild på Pastor Green?

 2. Centerpartiet är ju det gamla Bondeförbundet, och gamle Hedlund, under många år bondeförbundets partiledare, började ofta sina anföranden med ”Vi inom bondeförbundet har alltid velat…” varför man parodierade bondeförbundet med fortsättningen ”…och kommer alltid att vela”.
  Med tanke på centerns velande på sista tiden, än slinker man hit än dit, verkar denna gamla devis tämligen slitstark – den håller än och är fortfarande bra – tycker förslagsställaren.

 3. Lennart: Jag gillar din idé. ”Gud vill att du röstar på Kristdemokraterna!” med en bild på ”Gud” lik Uncle Sam… eller något åt det hållet.

 4. Det här med att göra banners är kul, har en på kristdemokraterna men då det är lite svårt att smyga in en länk i texten till den så smyger jag in länken i namnet i stället. Troligen så kommer Jinge att betrakta detta som subversiv verksamhet och utöva myndighets makt för att radera. Men man kan ju alltid hoppas på välvilja så här i slutet på året. Dom gamla indianerna lät ju i alla fall felfånen vara. nu måste ordet maud vara med i en mening annars åkar jag ju på grund av det. Mina barnbarn brukar säga att det inte går att förstå ett ord av vad farfar säger, nu åker jag nog med säkerhet.

  KAS

 5. Bannern med Maud var osmaklig Kas! Skulle du kunna vända på det resonenanget om skriva en liknande om Göran Persson?

  Nej just det.. Jag kände en viss tvekan inför min ”tunnbanner” p.g.a. Göran Perssons brist på elementär hyfs. Men jag gissar att hennes vattentunna är det som folk tänker på..

  Beträffande länkar i text så står det i kommentarsreglerna vad som gäller. Det är knappast svårförståeligt..

 6. Om jag skulle kunna göra en sån banner med GP självklart

  Jag menade inte alvar med mina kommentarer om Ditt sätt att hålla ordning jag förstår att det måste vara lite ordning och reda vilket ju resulterar att det är trevligt att besöka Din blogg Jinge. Kommer ihåg den tiden do SOL tillät kommentarer och inte orkade moderera vilket resulterade i att man slutade besöka hans blogg.

  Vördsamma Hälsningar KAS

 7. Nej Kas. Jag tycker att bannern med ”bävern” är sexistisk. Jag kan ju inte påstå att jag stör mig på den så våldsamt, men jag tycker att den är lätt osmaklig.

  Vad en ”bäver” är känner alla till och det känns onödigt. Som jag skrev så kände jag mig lite tveksam inför min tunnbanner..

  Risken med att stöta sig med de som ser på banners är uppenbar. Möjligt att jag är ojämlik, men jag tycker att kvinnor normalt har ett högre ”skyddsvärde” än män. Men det kan ju bero på att jag är man, vet inte.. :)

  M.a.o. kan jag säkert skriva elakare banners om manliga politiker än om kvinnliga, och ska jag skriva elakt om kvinnor ska det inte vara anspelningar på deras kön.

  Men vi är alla olika..

 8. Men Jinge jag har tagit åt mig av kritiken och ändrat det hela så att den är snäll. Och så hänger Du ut mig med ord så att jag riskerar att få hela F! efter mig .. funderar på att byta bloggsignatur och namn.
  KAS