Bloggare, hjälp till att sprida MOT-bild på Reinfeldt!530 px bred

Nu är det Reinfeldt som ska avlöjas som den cyniker han är. Det är Kjell (KAS) på Bloggarna.se som bidragit med denna skapelse..


250 px

Som vanligt tillhandahåller jag ett antal varianter så att det ska passa även din blogg, hemsida, eller om du vill göra ett julkort av den..


140 px

Som vanligt kan du få hjälp om du inte har något bildbehandlingsprogram som lämpar sig för storleksändringar. Min mailadress finns till höger under knappen – kontakt och bilder.


230 px

Har du själv någon bra idé till käcka bilder på politiker vars politik du ringaktar så knåpa gärna ihop en banner som denna och skicka mig. Har du en idé men inte tid att pyssla så maila mig idén bara.

Jag medverkar gärna till snytingar på allt som rör sig utom mitt eget parti.. :-)

Sprid nu denna bild så gott du kan!

[i] MOT-bilden på Bodström

[i] Kjell (KAS) på bloggarna.se


9 svar till “Bloggare, hjälp till att sprida MOT-bild på Reinfeldt!”

 1. T.o.m. Jinge måste väl hålla med om att något måste vara rejält fel hos en väljarkår som gång på gång röstar fram stolpskottet Persson som statsminister?

 2. Att döma av dom nervösa kommentarerna ovan var bilden lyckad. Trodde att det var ett påhittat citat men tydligen har han publicerat det i en bok. Helt otroligt.

  Så här kan det stå på en vänsterpartietbild: ”Klasskamp och riksdagspolitik går inte ihop. Låt oss strunta i klasskampen.”

 3. :-)

  Jag har nog svårt för att HATA människor oavsett deras åsikter eller synpunkter. Däremot kan jag tycka om åsikterna men knappast människorna.

  Jag känner flera jättretrevliga moderater faktiskt. :)

 4. Kan du inte göra en fin liten ”Visste du att Moderaterna äter barn?” eller nått sånt, jag skulle iaf uppskatta det :)

 5. Jo det låter ju skoj, men det faller lite på trovärdigheten. Möjligen skulle man hävda att barnen får det sämre med Reinfeldt som statsminister, men det hajjar nog alla ändå..