Bloggare, fler storlekar av Bodströmbilden!


Jag är fortfarande inte 100% säker på varifrån denna bild kommer. Men jag har förbättrat rosen och gjort texten tydligare

Jag har förstått på kommentarer och mail att inte alla sitter med speciellt vettiga bildredigeringsverktyg så därför har jag gjort bilden i flera olika format. Och om inget av dessa passar så maila mig så mailar jag önskat format till dig. Jag lägger förstås in nya format just i denna post vartefter de tillkommer något.

Själv fann jag bilden hos Petter på Trancecom och jag vet redan nu att minst 14-15 bloggar har nappat på den och lagt in den. Det vore konstigt om inte Thomas Bodström snart får syn på den själv, eller i alla fall blir tipsad om den..


530 px


250 px


230 px


210 px


140 px


13 svar till “Bloggare, fler storlekar av Bodströmbilden!”

 1. Slänger upp både en banner och så har jag slängt in en version av den i min logotyp, om än lite otydlig :) .. skall vi länka den nånstans lr?

 2. Nej det tycker jag inte. Nästa gång det blir aktuellt med en Bodströmbild så skulle man kunna bidra med en text som är fri att redigera utifrån vars och ens godtycke, men sådant är lite sent nu kan jag tycka..

 3. Bodström och jinge i symbios spöar ali på bloggtoppen.

  Grattis Jinge
  KAS

  Ps KAS drivs sakta men säkert åt vänster av socialdemokratiska betongklossar ska lägga in den eminenta bilden.

 4. Vilken fem-etta!

  (Skulle i de mindre bilderna vilja ha ”Låt oss avskaffa demokratin.”, utan ”därför” och (två) punkter, men strunta i det om du vill. Den är jättebra!! :-)

 5. Det är sjysst banner och min enda fundering är användandet av ordet ”demokrati”. Demokrati innebär bara folkstyre. En majoritet kan mkt väl införa inskränkningar i den personliga integriteten, eller censur om de vill. Det är på sätt och vis det vi ser nu. Bodström är demokratiskt vald men ändå får vi får vi en anti-liberal politik. Mera korrekt hade varit att säga ”Liberalism och terrorism går inte ihop. Låt oss avskaffa liberalismen.”. Men jag antar att vänstern inte hade ställt upp på detta så vi får väl nöja oss med ”demokrati” som ofta associeras med liberala fri och rättigheter.

  Hursomhelst, bra jobbat till den gjort bannern!

 6. Pelle! Jag förstår inte vad du taaalar om?? Är du blind eller??

  :-)

  Det är ju själva fn att man inte ser sådant själv. :-I

  Och Nyliberal agenda: Demokrati har ett vidare värde idag än vad det hade i gamla Grekland. Mänskliga rättigheter, rätt till personlig integritet mm ingår anser jag.

  F.ö. var det inte jag som gjorde ursprungsbilden. Jag har bara förbättrat typsnitt och gjort rosen röd och större. Det var killen med Machina Libra som valde ordet ”Demokrati” skäll på honom för han är moderat.. :-) :-)