Bloggare avslöjad som – Kannibal


Dagens mest makabra nyhet står Aftonbladet för. De visar på det faktum att det i Kalifornien finns bloggande kannibaler..

Att bloggare drabbas lika ofta som icke-bloggare av mental ohälsa är en själv-klarhet. Inatt har jag fått en kommentar från en prostituerad bloggande kvinna som försökte lägga in länkar till sin blogg i mina kommentarer. Och att det också finns folk med andra problem är självklart.

Aftonbladet: För dem som läst Kevin Ray Underwoods dagbok på internet kom inte nyheten om hans kannibalism som någon överraskning. Han kallade sig ”Sub-Species23” och avslöjade att han var intresserad av kannibaler. På bloggen berättade han att han ”konstant” tänkte på att döda någon och att han aldrig haft någon flickvän. 26-åringen, som riskerar dödsstraff, frågar på en av sajterna: – Om du var en kannibal, vad skulle du ha på dig för något under middagen? Underwood svarar själv: – Huden från gårdagens huvudrätt.

Hur många bloggande kannibaler det kan tänkas finnas är väl något som andra får spekulera om.

Men läs den makabra artikeln och fundera gärna på vad nästa typ av bloggar-brottsling vi kan förvänta oss löpsedlar om..

Andra bloggar om: , ,

[tags]bloggosfären, kannibal, aftonbladet[/tags]


8 svar till “Bloggare avslöjad som – Kannibal”

  1. Nä, jag känner folk som känner Jinge och han har aldrig tuggat på dem… :-)

  2. Tack Danne! Det värmde :)

    Läste f.ö. en äcklig bok förut om folk som kraschade med ett flygplan (?) och käkade upp varandra..

  3. Alltså hela den här historien är ju så pass makaber att Hannibal Lecter framstår som en dagisfröken. Undrar hur själva spettet såg ut. Undrar hur han tänkte… Grillat är godast eller?

  4. Efter att ha läst på Kevins blogg verkar det mest som om han är deprimerad. Det står inte så mycket om kannibalismtankar – som Aftonbladet hävdar.