Att vara, eller icke vara..?


En fråga som ofta nog aktualiseras kan jag tycka, framför allt för en hjärtsjuk.. Personligen är jag dock tämligen förtjust i att sticka ut hakan som ni vet, men ibland kan man ju undra.

Att bli påhoppad så stickor och strån ryker är jag tämligen van vid. Jag anser t.ex. att israelerna behandlar palestinierna på ett sätt som strider mot alla konventioner och framför allt de mänskliga rättigheterna.

Således är jag inte bara korkad, utan även en ovanligt dum och vidrig antisemit. Ett antal högerextrema Likudbloggare skriver långa osande stycken om hur otäck jag är..

Det är bara en sak, jag läser inte struntpratet. Om de får någon slags delirium så fort Israel kritiseras och ser små antisemitiska maskar komma upp ur varje hål så är det faktiskt inte mitt problem. De äger problemet eftersom de vare sig orkar, kan eller törs inse att andra än Ariel Sharon kan ha en åsikt värd att lyssna till.

Därför läser jag inte deras lögner, det räcker gott och väl att läsarna på denna blogg rapporterar om deras ständiga tillkortakommanden som essäister.

Jag använder ofta en teknik som inom pugilisternas värld kallas rallarsvingar. Det innebär att jag glatt sopar på alla företeelser som jag stör mig på. Det innebär ibland att en och annan känner sig orättmätigt påhoppad, så t.ex. en bloggare som alltför idogt beskriver sina misshälligheter med sina judiska meningsmotståndare och oupphörligen ältar oförrätter som han utsatts för åratals bakåt i tiden. Nu har han dessutom fått för sig att han ska utse Sveriges Dummaste Bloggare, kan man gissa att jag numera ligger rätt bra till..?

De nazianstuckna Sverigedemokraterna är också en av de företeelser jag irriterar mig på. Det har lustigt nog inneburit att

plötsligen SSU-medlemmar börjat försvara SD och skälla våldsamt på mig. För ovanlighetens skull läste jag anklagelseakten och insåg att personen bakom den byggde den på ett antal medvetna lögner och avsiktliga missuppfattningar.

Vid en närmare granskning så framgår det dessutom alldeles tydligt att vederbörande i sin kritik utgått ifrån allvarliga begreppsmässiga missar och, inte minst viktigt, en bristande ordförståelse. Han påstår oavbrutet att jag säger att SD är nazister när jag i själva verket hela tiden hävdat att de är nazianstuckna.

Sålunda ytterligare en hemsida att negligera eftersom han på det sättet marginaliserar sig själv. Man kan inte förklara sådant för illitterata som inte ens kan slå upp ett ord i SAOL..

Och nu kanske ni förstår min travesti på Hamlet. Självklart ska man blogga. Självklart ska jag fortsätta att köra mitt eget race.. Passar inte galoscherna så är det bara att sluta läsa denna blogg för dessa antiintellektualismens förkämpar…

(Kommentarsreglerna finns numer som en knapp bland länkarna till höger)


7 svar till “Att vara, eller icke vara..?”

  1. Kommentaren raderad..

    Du kan inte använda olika namn och olika mailadresser i två inlägg i rad. Kryp tillbaka in under stenen! // Jinge

  2. Jag gillar människor som kör med lite rallarsvingar och som orkar stå upp när det blåser. Ni gör livet lite lättare att leva.

  3. ”allvarliga begreppsmässiga missar och, inte minst viktigt, en bristande ordförståelse”

    Det påminner om den debatt som just nu pågår i pressen, nämligen den om ungdomars minskande skriv- och läsförmåga.

    Kanske förklarar det en del?

  4. Jag tycker att du gör helt rätt i att abuseanmäla folk som hotar. Även om det bara handlar om fula personangrepp. Anonymitet ska inte utnyttjas felaktigt för att smutskasta och hota! Det gäller judar prexis som alla andra.