Är detta sant så är världen i fara


Jag borde egentligen helt avstå kommentarer till detta sena (tidiga?) inlägg, men jag kan inte undgå att visa/skriva det..

Aftonbladet/TT: ”USA:s president George W Bush ska enligt en kommande BBC-dokumentär ha sagt att Gud uppmanade honom att invadera Irak och Afghanistan. Och nästa punkt på listan är fred mellan israeler och palestinier. Bush berättade enligt dokumentären om Guds uppdrag när han träffade den palestinske ledaren Mahmud Abbas och dåvarande utrikesminister Nabil Shaath i egyptiska Sharm el-Sheikh i juni 2003. – President Bush sade till oss alla: ”Jag styrs av ett uppdrag från Gud”, säger Shaath, som numera är informationsminister. Först ska Gud ha sagt: ”George, åk och bekämpa de där terroristerna i Afghanistan”. När det uppdraget var utfört ska Gud ha sagt: ”George, åk och gör slut på tyranniet i Irak.”

Inte ens brunhögern kan nu hävda att invasionen av Irak var rätt och riktig. Världens mäktigaste man är helt enkelt sinnessjuk..


18 svar till “Är detta sant så är världen i fara”

 1. En viss tysk potentat med storhetsvansinne litade på stjärnorna istället, det finns många sätt att vara galen på :-(!

 2. Religionsfrihet…Han som msk har ju rätt till sin tro…am har ju ”valt” honom.

  Bättre å angripa ledarsidorna i Sverige – tex Borås tidnings neodarwinism o förakt för arbetarklassens smärtor.

  Bush är redan sjuk – kan man inte göra ngt åt.

 3. Allt är ju inte neurofysiologi – tror man egentligen att vi bara är vår kemi? Om inte – varför skriver jag då detta?

  Bush kan man ju t o m tycka synd om – o bör utifrån god moral göra det – han försöker trots allt hitta Gud (dvs sin skapare). Det gör ju inte en myra.
  Sen att han är farlig är en annan sak – det måste diskuteras. Jämte alla som är det på olika former – eller ska vi tillämpa högerns ”klumpa ihop dom å sätt in dom”. Ja då blir världen ännu farligare – vad säger att ”dom” vill det.

 4. http://www.borastidning.se/bt/btartikel.asp?version=228941

  Nyckelordet är näst sista stycke ”väljer” – Ted valde inte han blev tvingad av
  neurofysiologi + sociala omständigheter (inkl möjligt illvilliga personer). Han
  skulle givetvis gjort ett bättre val (men för en satanist är det ett mkt gott
  nöje att skratta – i fina ord- åt andras olycka o misär. Bara man själv har det
  bra – o sina likar)

  Dessa msk kommer att hamna i helvetet (dom vet det innerst inne å passar på att
  roa sig så mkt det går – medan den kan).

  Detta är a och o kring ondskan – tillsammans med öv förstås

  PS Se öv ledarinlägg – nyliberal förstås
  http://www.borastidning.se/bt/btartikel.asp?version=228815

 5. Mannen är nuts. Det behöver man inte vara översmart för att se. Varje gång han gör en presskonferens så verkar han lika road och förvånad över att det är just han som står där och läser upp manuskriptet. Han är en marionett, men vem håller i trådarna? Knappast Gud, ser mer ut som djävulen.

 6. Den stora faran tror jag är att kanske en tredjedel av USAs befolkning tänker på precis samma sätt. Och den tredjedelen är ytterligt militant. Det är egentligen förbluffande att så liten uppmärksamhet har riktats mot den här faran.

 7. Ett intressant tv-program (kallat nånting med Jesusfaktorn) handlade om Bush, den kristna högern i USA, och makten. Man visade bland annat när Bush i ett tv-tal förvrängde ett känt bibelcitat. Han sa ungefär ”Det folk som vandrar i mörkret skall se ett stort ljus, och det ljuset är USA”. I Bibeln menar man förstås Gud eller Jesus, men för Bush verkar det vara liktydigt med USA — och det tycker jag är mest skrämmande. Han verkar anse att han har monopol på sanningen, och det finns inga nyanser. (”Du jiddrar med mig, du jiddrar med Gud, län!”)

 8. När Bush själ en gång kallas till vår fader skall alla andra till jord bliva och frid åter råda på jorden.

  KAS/

 9. Bush har ju en hel del gemensamt med sina motståndare, bland annat tricket att använda Gud som alibi.

  Påminnner för övrigt om en person i Dan Browns ”Änglar och demoner”. Men jag ska inte avslöja mer, för alla som inte läst boken.

 10. Hmm.. Jag har läst den men det var ett tag sedan så jag minns inte. Nu måste jag bläddra lite i den igen.. :-) F.ö. anser jag att Brown är uppskriven nåt alldeles kopiöst..

 11. Det märkliga i den här historien var att Palestinierna var ovilliga att konfirmera Bush uttalande som gjordes för vad, ett år sen? Det kunde bekräftas från förstahandskälla först nu i veckan. Jag kan se Abu Mazen framför mig, han måste ha varit helt perplex när Busken började dilla… Kanske tänkte han att ”Det här är bara för wacko, driver han med mig??” och lade locket på.

 12. Jag skulle nog vilja säga att världen är i fara alldeles oavsett om just detta är sant eller inte.

  Om det amerikanska folket verkligen har valt mannen är ju visserligen ifrågasatt, men de som hittills drabbats av hans våldshandlingar har definitivt inte gjort det.

  Och det amerikanska folket har mig veterligt aldrig givits tillåtelse att av göra vem som ska leva och vem som ska dö. I alla fall inte i Irak och Afghanistan.

  Det är av den enkla anledningen (avsaknaden av global demokrati) som vi har internationella spelregler. Då är det fullkomligt irrelevant om Bush anser om hans blodiga uppdrag kommer från USA:s befolkning, gud, amerikanska oljebolag eller snurre sprätt.

  Det hade kanske känts tryggast om det var snurre sprätt.

 13. Ja det där är ju helt vrickat, USA leds helt enkelt av en man med diverse instabila sinnestörningar… det känns ju tryggt.

  *åh jag mår lite dåligt idag så jag trycker på den här röda knappen så mår jag bättre… sen skyller jag på Gud allsmäktige… det blir bra.*

 14. Aftonbladet skrev det. Alltså är det inte sant. Bara dagens: ”titta vilket dåligt land land amerika är!!!”-atikel.
  Pinsamt av bombmördarslaveribrunvänstern på AB att hålla på så där.

 15. ”bombmördarslaveribrunvänstern på AB”

  Ja visst. Men nu har Expressen, DN, SvD och Ekot oxo berättat om detta, precis som SvT, TV4, BBC, CNN..

  Tillhör verkligen alla de bombmördarslaveribrunvänstern ??

 16. Ja, det är en världsomspännande konspiration, det faktum att inte många talar om den bevisar att den existerar.
  Det är bra att George står upp mot den. Jag hoppas att du får rätt och att korsfarare från Amerikat snart rullar omkring på våra gator. Lite hårdare tag mot småbarnen med de svarta huvor och gatstenarna. Ordning och reda.