Mikael ”Alicio” Nussdorf utskämd som högerextremist i media!


Helle Klein gör sig till tolk för många när hon nu sågar Alicio som högerextrem i sin ”blogg” av blindtarmsmodell.

Helle: ”- I går kväll skrev jag om den klart extrema högerbloggaren Alicio som inte vågar skriva under eget namn, Jag länkade där till en blogg som heter Krigskrönikan och görs av en man som heter Tomas Lindström. Till skillnad från Alicio vågar han stå för vad han skriver.

Det första Alicio i Underlandet gjorde när han kommenterade att jag börjat skriva blogg var att länka till en blogg med rent personförtal där jag utmålas som Hamas-Helle, ett tillmäle som Alicio också använde i sin text…”

Hela Helles text om Mikael ”Alicio” Nussdorf kan du läsa Här!

Läs oxo Bulten i Bo!


4 svar till “Mikael ”Alicio” Nussdorf utskämd som högerextremist i media!”

 1. Det är nog typiskt att när man är okunnig eller inte kan bemöta sakfrågor så börjar man använda olika tillmälen. Det högerextremisterna inte begriper är att det säger mer om dem själva än vad de förstår.
  Att de också gömmer sig i anonymitetens mörker säger också en hel del.
  Det är givetvis bra att Aftonbladet avslöjar dem som de fegisar de är!

 2. En annan lustig grej är att sedan jag postade artikeln så har jag fått en serie av PING mot mitt IP som nu närmar sig 100 000 stycken. Vem bir så irriterad att vederbörande ser till att testa en ”denial of service attack” ??

  :-)

 3. Det är kanske en ”meteorit”svärm på nätet… min Zonealarm får stoppa mängder, 25 per minut ca. Och mitt ip är väl inte så känt vad jag vet. Eller finns det ”robotar” som kan se att jag kollar din sida – eller vaddå?

 4. Hoppas att det inte finns sådana Petra! :)

  Det troligaste är att det är ngt datavisut som genererar den sortens pingar mot ditt IP. Det är extremt vanligt. Stäng av ”larmet” i din ZA så slipper du se det. ZA är tämligen effektivt så du behöver inte oroa dig.