Aftonbladet, årets pinsammaste lögnare?


Möjliga terrormål är Karlsborgs fästning, Bodens fästning eller Musköbasen, enligt Aftonbladet…

Jag vet inte vilket som är pinsammast, Aftonbladets exempellösa ljugeri eller deras uppfattning om läsarna som de verkar tro har en genomsnittlig IQ på 55..?

Samtidigt kan jag inte annat än fnittra när jag tänker mig ett antal terrorister som sitter i någon källare (enligt Aftonbladet) och tankar hem kartor över svenska militärbaser via Google.

För ska de flyga in i Musköbasen för att pulverisera den så måste de ha fler än två jumbojet, den saken är helt klar. Det är nämligen en bas vars vitala delar tål en klockren träff med en atombomb..

Men egentligen ska man inte skratta åt Aftonbladet. De gör vad de kan för att trissa upp rädslan för muslimer så att Bodström ska kunna stifta sina lagar som strider mot artikel 12 i FN:s deklaration om de mänskliga rättigheterna.

Dessutom är det i högsta grad business för tidningen att hota med terror. Spär man dessutom på främlingsfientligheten och islamofobin så anser väl ägaren Schibsted att ”journalisterna” till fullo tar ansvar för de ägarintressen som finns.

Skulle, hemska tanke, tidningens kunder börja använda den egna intellektuella kapaciteten så vore tidningens historia över inom några veckor. Med andra ord gäller det att fortsätta att pumpa ut en massa lögner om tillståndet i Sverige och världen, parat med en massa silikon-pumpade pseudokändisar.

Skulle terrorister verkligen slå till mot Sverige, vilket är praktiskt taget otänkbart, ja då skulle givetvis Aftonbladet ligga bra till som mål för en attack med tanke på hur mycket de ljuger om araber och muslimer.

Usama! Det tipset bjuder jag på.. :)


8 svar till “Aftonbladet, årets pinsammaste lögnare?”

 1. HA HA! Ja, det är skönt att upptäcka att det inte bara är jag som suckar över (främst) kvällstidningarnas idioti. Jag tänker i och för sig främst på nyheter ”i allmänhetens intresse” (som att t.ex. en dokusåpakändis stuckit snoppen i en drink på krogen en lördagkväll).

  Och jag kan hålla mig för skratt (eller fnitter) när rena gissningar och spekulationer framställs som fakta…

  -Janne

 2. Det där med snubben med en törstig penis läste jag rubrikerna till. Fast jag kan ju tycka att det är folk privatsak om de ska släcka den sortens törst.. :)

 3. Det skulle vara intresant och höra hur en sådan här ”nyhet” skulle låta tex i radions nyhets-sändning,höra hur nyhets-uppläsaren skulle fomulera historien så att det skulle låta seriöst.

 4. Jag tvivlar starkt på att den ”nyheten” skulle passera redaktionschefen i Ekot..

 5. Det är både pinsamt och otäckt att vi har en ledande blaska som sprider dylik dynga. Men kanske är det så att vi har den media vi förtjänar? De flesta jag känner köper Aftonbladet, och själv måste jag erkänna dagliga besök på deras site.

  Jag har nämligen upptäckt att ett besök på aftonbladet.se på morgonen sätter igång blodet ordentligt, och adrenalinet sprutar. Ett effektivare sätt att vakna till finns knappast ;)