22 katter i samma låda


När det gäller ljudböcker så har min erfarenhet fram till nu varit noll. Jag läser mycket, till och med väldigt mycket, men jag har alltid trott att ljudböcker får mig att somna.

Nu vet jag att ljudböcker får mig att somna.

Jag lånade Brundin/Helmersons talbok med samma namn som rubriken. Det är två CD och jag petade in den första i CD-spelaren och satte mig tillrätta i soffan. Anna-Lena Brundin började berätta sin första katthistoria, och någon gång runt den 5:e berättelsen hade jag lutat mig lite i soffan och fått sällskap av lilla Felin som också blivit trött.

Det är totalt 22 små berättelser som låter sig höras. Gulliga, dramatiska, rörande och de handlar om kloka katter, korkade katter, söta katter, elaka katter men alltid älskade katter.

Men..

Jag vet ju inte hur andra reagerar på att höra dessa korta berättelser. Visst fnissade jag lite under de första men sedan tog John Blund över. Inget fel i det kanske, men jag somnar aldrig när jag sitter och läser. Men det där är kanske helt individuellt, testa gärna. Men ska du testa denna så bör du verkligen vara förtjust i katter.

För visst är katthistorier gulliga men 22 stycken..? :-)