SvD och bloggosfären


Karin Henriksson på SvD skriver i dagens kulturbilaga en artikel om bloggare och deras kritik mot MSM-media (Main Stream Media).

Det är en intressant artikel även om den kanske inte ger så mycket nytt för de som följer debatten. Men för de som inte hängt med i medias rapportering om bloggarna är den mycket intressant.

Idag har Lennart, Det Progressiva USA, ett inlägg där han visar en kort videosnutt. Själv har jag sedan ett halvår tillbaka beslutat mig för att gå över till det bloggformat jag använder idag.

Det har inneburit ett avsteg från min tidigare princip att hemsidan också ska vara tillgänglig för de som använder uppringt telefon-modem. Jag visar nu bilderna anpassade för de som använder minst ADSL.

Och det är något som kommer alltmer i nuläget. Lennart visar nu video, och i takt med alltmer fibrerade digitala motorvägar så kommer den dagen med realtids-TV bland bloggare allt närmare och närmare.

Ni kan säkerligen se fram emot en direktsänd skäggig gubbe i bild-skärmen på fredagskvällarna om något år om jag lever och har hälsan.. :-)

Och jag ska ha min keps på mig, jag lovar…

Länk till SvDs artikel!

Det Progressiva USAs videotest!