Stureplanträsket, knark, våldtäkter och svarta pengar


Av en händelse så stötte jag på familjen Schulman på löpsedlarna för några dagar sedan. En av dem förklarade att några
”– Jävla feminister”
hade gjort något, till saken hör att hon själv är kvinna.


En annan erbjöd en avsugning
av sin hustru till den som kunde gissa var de befann sig på semestern, en tredje visade upp sig med naken underkropp på sin blogg. Meningen med det är svårt att förstå eftersom bilden i sig inte visade något värt att visa. Men strategin är klockren, det gäller att bli omskriven till varje pris, och devisen:

” – Det är inte VAD som skrivs som är det viktiga, utan det är ATT det skrivs…”, kommer väl till pass.

Själv gjorde jag misstaget att reagera på detta och skriva om det. Då blev det en himla fart på familjens ”vänner”. Exakt hur relationerna ser ut vet jag inte men jag har blivit mailbombad. Jag har dessutom blivit kallad – Antisemit, detta trots att jag inte hade en aning om familjens etniska bakgrund. Nu förstår jag dock.

Men jag kan inte annat än reagera på småtjejer som skryter på sina bloggar om att de dricker gratis champagne dagligen, en lär skriva om att hon är full mest varje dag på sin blogg. Själv har jag inte sett det utan jag har fått det refererat för mig. Men det finns ingen gratis champagne, det vet jag i alla fall…

Jag inget till övers för den kategori människor som frekventerar krogarna runt svampen. Själv är jag uppväxt i närheten och på den tiden fanns det stora bilfirmor där i stället för kokaindistributörer. Då var det en och annan disponent som köpte sig en hyfsad bil, det man handlar med idag är sällan speciellt lagligt.

Men besök gärna hemsidan stureplan.se Det är beklämmande att se bilderna där uppsminkade småtjejer åmar sig framför kameran och putar med bröst och munnar. Det är i högsta grad en virtuell verklighet man visar upp, en verklighet som kan få vem som helst nedstämd.

I jämförelse med gänget som avbildas så framstår till och med Sverigedemokrater som intellektuella…

Besök Sveriges ytligaste och mest förljugna hemsida för att bilda dig en egen uppfattning. Men kritisera inte aktörerna för då kan du bli kallad antisemit!

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , , , , , , ,

[tags]Aftonbladet, Bloggosfären, Brats, DN, Droger, Federley, Kokain, Kriminalitet, Mediekritik, Politik, Prostitution, Schulman, Sex, Stureplan, Stureplanscentern, Våldtäkt, Ytlighet[/tags]