Attacken mot Kinnunens flickvän allt märkligare


Den påstådda AFA-attacken mot Sverige-
demokraten Martin Kinnunens bisexuella flickvän Michaela blir bara mer och mer osannolik för varje dag som går.


Idag berättar tidningen Expressen:
”Expressen träffade Martin Kinnunen, ordförande i sd:s ungdomsförbund, i går eftermiddag. Han berättade att sambon nu minns fler detaljer från händelsen. Bland annat har hon en klarare bild av hur de rörde sig i lägenheten. Hon minns också att förövarna skrikit ”djävla nazihora” till henne och att hon tvingats tejpa sig själv. – De hänvisade till mig och skrek att hon skulle tejpa riktigt hårt för att visa hennes nazistas till pojkvän, säger Martin Kinnunen, 24.”

Att gärningsmännen kallat henne för olika saker är nytt för idag. På samma sätt var uppgiften först att de överföll henne i trapphuset, sedan blev det att de ringt på. Men tidningens Citys uppgifter gör det hela än mer intressant.

Tidningen City: “Männen hotade kvinnan med kniv och band henne och tejpade för hennes mun. Därefter ringde de upp Martin Kinnunen på hans mobiltelefon…” …“- Sedan ringde jag och fick tala med henne när hon hade munnen tejpad. Hon fick fram att det var folk i lägenheten”.”

Det här var nämligen mycket ovanliga gärningsmän. De ringde upp Kinnunen och berättade att de hade tejpat Michaela, sedan ringde han själv upp henne och talade med henne när hennes mun var tejpad. Ett intressant telefonsamtal måste det ha varit. Ett mer rimligt agerande hade väl varit att ringa till POLISEN för att få dit dem så snabbt som möjligt?

Sedan hävdas det att Michaela hade tejpat sig själv. Det tror jag på. Jag inser att det är sant till 100 procent. Och eftersom polisens tekniker inte funnit tejprester i vare sig ansiktet eller runt handlederna så tejpade hon sig bara så att dessa rester fanns på kläderna.

Bloggaren Petter Partikulärt skriver: ”I en artikel pratar (chattar) de på internet varpå hon går och öppnar dörren, i en annan blir hon angripen i trapphuset. Nu kan ju detta vara journalistiska misstag snarare än inkonsekvenser i deras historier. Men lägg till det en flickvän som är mest känd för att vara bisexuell och ha kritiserat SD:s partiledare internt, samt en ytterst märklig historia med någon som först binds, för att sedan bäras iväg, för att tappas i trapphuset och lämnas.”


M Kinnunen, ungdomspolitiker i SD

Michaelas blogg fanns cachad på Google när jag skrev om detta i fredags, men idag finns den inte kvar. Inte där… Självklart så har jag en kopia hos mig. Såhär skriver Michaela (poetissan) själv:

”Jag vill ägna detta inlägg åt att tacka Mikael Stengård för den artikel som publicerades i Aftonbladet igår. Han tar upp den hat-attack mot homosexuella som Björn Söder senaste dagarna bedrivit på sin blogg på sdkuriren.se. Det behövs och jag har väntat på detta! Jag som sverigedemokrat, Pride-älskare och bisexuell har tagit väldigt illa vid mig av vad han skrivit och har själv försökt kontakta Söder för att försöka få en förklaring till vad han egentligen menat. Han har inte svarat trots upprepade försök.”

Är det några som härsknat till på den flickan så finns det fler än AFA som kan misstänkas, om det inte är så enkelt som Petter Partikulärt tror, att det kan röra sig om ett sätt att få publicitet…

Källor: Expressen Petter Partikulärt Min egen bloggning

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]Sverigedemokraterna, Olaga hot, Misshandel, Kidnappning, Michaela, Martin Kinnunen, SD, Politik[/tags]