Att skriva om något som berör sex är vanskligt


Det blev jag fullt klar över igår när jag tog upp ämnet prostitution. Jag har aldrig i något sammanhang varit tvungen att stoppa så många kommentarer.

Jag vet inte hur många jag raderade men det måste ha varit 50-60 stycken. Många var så hätska att de var klart i nivå med sionistlobbyns när den är som värst. Andra länkade till hemsidor där folk erbjuds diverse sexuella tjänster. Ett stort antal kommentarer var medvetna falsarier, bland annat var det en person som kommenterade sin egen kommentar som ännu inte var publicerad. Man kan alltså ställa sig frågan hur det är ställt med förståndet. Personen ifråga bytte nämligen namn mellan varje kommentar. Det blev 15 kommentarer och lika många olika namn.

Ytterligare en person som kallade sig ”sexkund” länkade till sin egen blogg där han förklarade sig ha en tonårsdotter. Det framgick inte om han ansåg att dottern skulle försörja sig genom att sälja sex.

Den lustigaste incidenten var en kvinna som kallade sig ”Kajsa Rakad”. Rakad var dock inte hennes efternamn utan avsåg väl antagligen att beskriva något annat.. Hon förklarade i ett mail att hon arbetar på Haninge Kommun med ”Socialmedicinsk rådgivning”. Det var en himla galen tunna hon hoppade i eftersom jag har utomordentliga kunskaper om den verksamheten i kommunen. Jag har ju själv arbetat i branschen.

När hon insåg sitt misstag låtsades hon som om hon hade träffat mig. ”- Jag insåg inte då hur tyken du är..”

Jag skrev igår att jag anser att de som prostituerar sig måste lida av en personlighetsstörning i händelse av att de


En kvinna ur det lätta gardet..

inte missbrukar eller är psykiskt sjuka. Det blev sannerligen tydliggjort till 100 %.

Kallar man sig själv Förnamn + Rakad så är det fråga om en alldeles särskild sorts personlighet, eller en sorts ”reklam” för något. Åter en annan skrev ett antal upprörda kommentarer där vederbörande undrade var man skulle finna kommentarsreglerna. Ja DET är ju väldigt svårt om man vill att det ska vara svårt.

Andra bloggar om: , , , , ,

[tags]politik, prostitution, den lyckliga horan, sex, sexualitet, hiv[/tags]