Är israelkramare sällsynt klent begåvade?


Idag fick jag e-post från Matte, en av bloggens regelbundna besökare, om en kommentar på en av sionisternas hatbloggar som berättade att undertecknad är – polisanmäld!!


Anmälaren, Amnon Lee Israeli, skrev där:
”Alla ni som undrar om varför det går inte att hitta herr Jinge , det är mycket enkelt förklaring till detta Jinge samlar alla IP adresser som och mail av folk som har skrivit kommentar eller inlägg på hans blogg och han vidare dirigerar dem till en annan adress, enligt data inspektion jurister man får INTE samla på sig andras IP adresser, vi är 4 personer som har kollat upp denna idioten (jinge) och har gjort en polis anmäla på honom idag
– 2007-08-09 så vi får se vad som händer ,

Med vänlig hälsning
Amnon Lee Israeli”

Det herr Amnon Lee Israeli hetsar upp sig för är att han är spärrad från att läsa och skriva på min hemsida. Detta efter att han flera gånger har ägnat sig åt något som jag upplever som synnerligen grova personangrepp, angrepp av en art och omfattning som jag tolkar som förtal, ärekränkning och ren stalking.

Förutom herr Israeli har jag spärrat ytterligare ett IP-nummer från att besöka min blogg och både herr Israeli och den andra skickas automatiskt till nedanstående webbadress om de försöker läsa och skriva på min hemsida:

http://www.unhchr.ch/udhr/lang/swd.htm

Att jag valt just den beror på att dessa personangrepp kommer sig utav att jag emellanåt kritiserar staten Israel, något man inte får göra enligt bägge dessa herrar, varav herr Israeli själv offentliggör sitt namn..

Men samlar IP-adresser är nog inte jag den enda som gör kan jag berätta. Varenda hemsida på nätet har en besöksräknare, eller som Matte skrev på hatbloggen ifråga:

Matte: ”Varenda besöksräknare som finns – samlar på just ip-adresser, tidpunkter för besök, vilken webbläsare man använder, vilket operativsystem man har, vilken skärmuppläsning och från vilken sida man kommer…

…Skäll gärna på Jinge, men skäll då på något som han faktiskt gör, inte på något som ALLA hemsidor i hela världen gör…

Vad är detta för något? Amatörernas julafton?”

Möjligen ilsknade herr Israeli till eftersom jag igår citerade vad en annan israelkramare skrev på sin blogg, han skrev nedanstående om en känd kvinnlig Mellanösterndebattör, som bland annat har en välbesökt blogg:


Så här ser sidan jag sänt honom till ut..

Gus Tikotzinsky: ”Under senaste veckan har jag skrivit ett halvdussin kommentarer på XX:s blogg. XX har censurerat bort samtliga, och samtidigt har hon publicerat ett 10-tal anti-israeliska kommentarer. Bevisligen står jag nu på spärrlistan. I stället för saklig diskussion består hennes kommentarer numera främst av hallucinationer från några ohjälpligt virriga Israel-hatare. Jag befordar därför XX från gesäll till Mästare i åsiktsonani. Jag vågar inte ens tänka på vad hennes snuskiga delete-finger mer har varit med om.”

Och eftersom Gus Tikotzinsky faktiskt skrev det på Mossadbloggen och jag ansåg att det var belysande för nivån så citerade jag det så att fler skulle få ta del av hans kränkande, kvinnofientliga och sexistiska kommentar.

På samma sätt sprider jag gärna resultatet av Amnon Lee Israelis kognitiva ansträngningar.

Jag skulle givetvis kunna kalla herr Israeli för en massa saker också. Men jag känner att jag faktiskt inte behöver det, besökarna här är fullt kapabla att själva komma på lämpliga invektiv. (men håll dem borta från eventuella kommentarer är ni bussiga…)

Andra bloggar om: , , , , , , , ,

[tags]Amnon Lee Israeli, Gus Tikotzinsky. Israelkramare, Sionister, Hatbloggar, Bloggosfären, Polisen, Mänskliga Rättigheter, Besöksräknare, Politik[/tags]