USA, Puritanismens hemort på jorden


Jag har tidigare beskyllt USA för att vara puritanismens hemort på jorden. Mitt påstående bevisas av senator Larry Craig från Idaho som nu råkat illa ut.


DN:
”Historien om den 62-årige gifte trebarnsfadern Craig har dominerat de amerikanska medierna de senaste dagarna. Senatorn, som tillhör sitt partis konservativa flygel och är uttalat fientlig mot homosexualitet, skulle med hjälp av fotkontakt och åtbörder med händerna försökt locka ”båsgrannen” på en herrtoalett på flygplatsen i Minneapolis till tillfälligt sex.

På torsdagskvällen (natten till fredagen svensk tid) släpptes förhöret som gjordes sedan Craig gripits på toaletten – oturligt nog var föremålet för hans ömma låga nämligen en civilklädd polis som spanade efter ofredande män.”

Det sägs ju att de moraliskt småskurna var de som befolkade Nordamerika efter att de dödat eller jagat iväg den amerikanska urbefolkningen, att puritanismen blev den förhärskande – ismen. Idag ser vi hur de tokkristna till och med skaffat sig ett starkt inflytande över politiken, och flera av de republikaner som är presidentkandidater idag förnekar t.ex. evolutionsteorin. Enligt dessa skapade Gud världen på en vecka.

Att då en senator tvingas avgå efter att han gjort sexuella närmanden till en annan man är knappast förvånande. Vill man förstå det stora landet i väster så gäller det att låta bli att blunda över sådana tokreligiösa som tycks


Religiösa dårar finns tydligen överallt på vår planet…

befolka landet. Det sägs att 1/3 av USA:s befolkning är evangelister, se på denna videosekvens så förstår du.

Källor: SvD DN

Andra bloggar om: , , , , , , , , , , ,

[tags]Puritanism, USA, Tokreligiösa, Tokkristna, Religiösa dårar, Kristendom, Islam, Judendom, Religion, Fanatism, Vansinne, Politik[/tags]