Sillarna fiser i mitt morgonkaffe..


OBS! Detta inlägg är från Jinge. Användarnamnet Anders är fel (tekniskt misstag av Anders).
En normal morgon för mig börjar någon gång mellan 05.30 och 06.00 Lite beroende på när katten Feline känner att hungern blir för svår.. :-) När katten fått sitt blir jag ofta sittande i soffan och bläddrar i min morgontidning.

Jag skrev någonstans att jag är lätt kolerisk till min natur, och ibland på morgonkvisten blir jag våldsamt kolerisk. Ofta nog är det (s) som får mig att uppröras. Ett parti som kommit så långt ifrån sin egen ideologi så att nu moderaterna försöker lägga sig till vänster om (s). Olof Palme roterar väl som en propeller i sin grav kan jag tro.. :-(

Samtidigt kan mediekonsumtionen ge upphov till ett hejdlöst fnitter. Igår bjöd Aftonbladet, det av mig så föraktade, på dagens rubrik: ”Ubåtslarmen var pruttande fiskar” historien berättar att forskare nu kommit underfund med vad marinen jagade så frenetiskt i Stockholms skärgård på 80-talet. ”Det var inte ubåtar – utan fisande sillar.”

Läs artikeln i Aftonbladet!

Att de som hävdat att det var russiska undervattensfarkoster som härjade runt våra kuster blir sura, ja det förstår jag. En av dem skrev i falsett (jo man kan skriva i falsett) -U137 då??? Jamen, finns det verkligen folk som inbillar sig att ryssarna med berått mod skulle köra in i en svensk marinbas med dieslarna på fullvarv? Med tomma ballasttankar i övervattensläge? Nänä..

Sedan bad han mig förklara hur det kom sig att sillarna fiser, eller hur han nu skrev.. :-)

Ptja, de har väl käkat för mycket lök? :-) :-)