Har Per Gudmundson förlorat Googleannonserna?


Det verkar som om Svenska Dag-
bladets ledarskribent har blivit av med annonserna från Google Ad-
Sense på sin privata blogg, om nu en SvD-medarbetare kan anses ha en ”privat” blogg.

Det förhåller sig nämligen så att Google kräver att en hemsida med Googleannonser –inte– får innehålla stötande bilder, inlägg eller kommentarer, något som tyvärr förekommer ofta på Per Gudmundsons hemsida. De senaste åren har han ägnat en betydande energi åt att skriva inlägg om Islam och Jihadism, han överträffar nästan Jihadbloggen i Malmö, en blogg som han dessutom länkade till förut. Dessutom så modererar han inte kommentarer vilket inneburit att rasistiska uttryck är mer regel än undantag i kommentarerna. Så nu finns det en ”Ideell” Googleannons på bloggen, en annons där frågan ställs
– vilken fågel springer snabbast?

”A drunken haze”, som det står i hans vinjett, betyder väl ett berusat dis? Något som Per skyllt på när det gäller vissa inlägg/kommentarer, en händelse ser ut som en tanke.

Expressen:Kan en regering med självaktning samarbeta med dessa nationalstollar? Det tycker Svenska Dagbladets ledarskribent Per Gudmundsson. I högertidningen ”Svensk linje” talade han för en tid sedan om vikten av att inlemma Sverigedemokraterna i ett regeringsunderlag.

En framtida alliansregering bör ge SD ”politiska köttben”, tycker han. Exempelvis kan man förbjuda slöjor ”på vissa håll”.

Vad sysslar Svenska Dagbladets ledning med?

intressant Andra om: , , , , , , , , , , svd1234 annarkia bulten fff k&å lasse motbilder rödam scraber svensson jonas t


6 svar till “Har Per Gudmundson förlorat Googleannonserna?”

 1. Gudmundson behöver hjälp med sin islamofobi. Den har verkligen fått honom att slå över från det vettiga och sansades sida.

 2. Det underliga är att Svenskan låter Gudmundson vara kvar – han verkar fullkomligt fylld av hat mot alla som inte är vita, kristna och nyliberaler.

 3. Det brukar börja rätt svagt, men efter ett tag växer det – och så plötsligt – börjar fantasi blandas med verklighet…
  Sedan en dag förvandlas det över en natt till renodlad fanatismen – och blir därefter ett trist faktum att leva med, både för en själv och för omgivningen.
  Det är pinsamt, för det verkar då som om intellektet inte längre fungerar som det ska hos vissa .
  Vi kan se samma sak som hos Gudmunsson, fast tvärtom, hos både Mohammed Omar och Lasse Wilhelmsson.
  Egentligen borde man sätta dessa s–tgubbar på en öde ö i havet och helt glömma bort dem.
  För de förorsakar faktiskt stor skada på samhällskroppen.

 4. Det är många som ifrågasätter Gudmundson:

  http://www.expressen.se/ledare/1.1561113/ann-charlotte-marteus-sd-vilket-skamt

  ”Kan en regering med självaktning samarbeta med dessa nationalstollar? Det tycker Svenska Dagbladets ledarskribent Per Gudmundsson. I högertidningen ”Svensk linje” talade han för en tid sedan om vikten av att inlemma Sverigedemokraterna i ett regeringsunderlag.
  En framtida alliansregering bör ge SD ”politiska köttben”, tycker han. Exempelvis kan man förbjuda slöjor ”på vissa håll”.

 5. Förstår inte heller hur SvD kan ha kvar en kille som Gudmundsson. Men och andra sidan är det säkert flera på tidningen som tycker som honom.

  Jag skulle skratta åt den som sa att vi skulle ha det här klimatet och debatten för 10 år sedan. Jag skulle förmodligen be honom/henne att skaffa lite verklighetsförankring. Men nu tycks bilden av att muslimerna som hot bara blir större och större för varje år. Vart ska detta sluta! Det är fruktansvärt vad SD:s retorik liknar de ipropagandafilmer som nazisterna gjorde om judar på 30-talet. Det är slickare idag men det är precis samma grundretorik som då. Att skrämma upp befolkningen om att judar är en homogen och farlig grupp som det inte går att lita på. De använde även en extrem minoritet som betedde sig dåligt och applicerade detta som om det skulle vara representerande för hela gruppen.

  Såg precis en sådan propaganda film. Önskar jag kom ihåg vad den hette för den skulle säkert vara intressant för dig (Jinge) att dra liknelser till SD retorik med. Det va ju lite mer simpelt på den tiden men kärnan i det hela är intressant.