Maud Olofsson, en politiker med humor!


Idag kommer alltfler signaler på att Maud Olofsson planerar att avgå som partiledare efter valet. Inte så konstigt med tanke på att hon själv skadat partiet rejält, dessutom så illa att det är långt ifrån säkert att partiet inte åker ut ur Riks-
dagen i september.

Bägge sakerna vore tråkiga eftersom Maud Olofsson själv har en absurd humor som jag gillar, nu tillkännager nämligen Expressen att hon helst av allt ser Andreas Carlgren som sin efterträdare på partiledarposten. Det är humor eftersom han är den enda människan som kan ta upp kampen med henne om positionen som väljarskrämma nummer ett. Knappast någon centerpartist har skadat (C) lika mycket som Carlgren, möjligen undantaget Olofsson själv. Skulle partiet klara sig kvar i Riksdagen så skulle det garanterat bara röra sig om en mandatperiod med Carlgren som ordförande. Själv har jag förvånats över att han inte tvingats bort från alliansregeringen under pågående mandatperiod.

Visserligen finns det ytterligare en politiker som saboterat en hel del för partiet, Fredrick ”Ursula” Federley, en person som antagligen kommer i närheten med sina salladsbarer och Stureplanscentern. Antagligen finns det fler som ligger bakom namnet Stureplanscentern, men dessa är okända för mig. Carlgren finns nog med bland dessa tror jag. Att Stureplan står för dekadens, kokain, gangsters och brats kände tydligen inte centerpartisterna till, för i så fall hade de väl knappast valt namnet, å andra sidan så är de ju inte stockholmare heller vilket kan förklara saken.

i , , , , , ex ab1 svd dn Läs oxo k&å fredrich annarkia lasse emil zaramis trotten t


2 svar till “Maud Olofsson, en politiker med humor!”

  1. Visst vill vi ha carlgren till ordförande för centern… det skulle passa oss perfekt.

    En kille som kan ha två motsatta åsikter samtidigt och acceptera båda samt stå för båda samtidigt är en tillgång, för oppositionen.

  2. Annie Johansson är namnet för dagen. Hon kommer att driva partiet i samma riktning som Maud fast i full storm. Om några skulle vara Stureplanscenter så är det Federley, Johansson, Carlgren.