Är Blondinbella slut?

Ibland tror jag nästan att alla nyheter om Isabella är fiktiva, precis som de ofta tenderar att vara om dokusåpakändisar som Linda Rosing och andra.

Resumé: ”Igår kväll meddelade Blogg.se att de stänger alla användarkonton som är knutna till Spotlife på fredag. Där finns bland annat Isabella Löwengrips blogg Blondinbella… … Han förklarar också att Spotlife sitter trångt ekonomiskt. ”Som jag nämnde har vi likviditetsproblem i spotlife (inga allvarliga dock)”. Men Spotlifes erbjudande att betala enligt den här planen kommer inte att accepteras av Blogg.se”

Eftersom Isabellas sida är en mycket lönsam affär så har jag svårt att tänka mig att bloggen skulle läggas ner. Men har man så mycket trafik som den jäntan så vill givetvis webbyrån ha betalt. Så jag undrar om inte detta är fråga om spinn, något som ska få tidningarna att skriva om henne. I så fall lyckas de även få med sig avundsjuka bloggare på tåget. Jag skulle också gärna ha 500 000 unika besökare i veckan, varför inte varje dag?

Krävs det att jag ska visa upp dagens outfit så är det helt ok, ska jag shoppa läderstövlar och gå ut och fika och berätta om mina äventyr så gör jag det också. Jag känner mig dock tveksam inför att skaffa mig en pojkvän, någonstans måste man dra gränsen…

Resumé Andra om: , , , , , , , , it AF VR DN

[tags]Blondinbella, Bloggosfären, Spin, Dokusåpa, Reklam, Internet, Resumé, Mediekritik, Politik[/tags]

  10 comments for “Är Blondinbella slut?

 1. Thomas
  23 februari, 2009 at 16:11

  Så det är ingen ide att fråga chans på dig då? :D

  • 23 februari, 2009 at 16:16

   Nää, jag gillar iofs killar oxo, men inte på DET sättet. Ska det gullas så är det med damer eller min lilla kattsambo.. :-)

 2. Maria
  23 februari, 2009 at 16:51

  Vilken torsk hon är tjejen.

 3. 23 februari, 2009 at 17:08

  Sorry Jinge! Blondinballe finns redan…

  :-)

 4. Viveka
  23 februari, 2009 at 19:26

  Alla bolagen är 680128-0055 Rydberg, Per Daniel, blondinbellas pappas verk.
  Kolla själv på bolagsverket om du ej tror mej.
  Han klagar över saknar ekonomisk bärkraft för betala skulderna, därför alla annonsintäkter vidare till bloggarna… Alltså även Blondinbella AB. bolaget i vilket han är styrelsordförande.

  Men fundera isåfall, på vad sjutton ska han använda alla de andra 57 bolagen han registerat ska användas till.

 5. Katta
  24 februari, 2009 at 01:04

  Snälla Jinge
  Kan du inte ha Dagens outfit – Jinges micro modeblogg!

  En ruta som du uppdaterar under dagen när du byter från innetofflor till stövlar, tar på och av jackan, vantarna etc. Gärna kompletterat med vad du tror du ska ha senare under dagen.

  Kanske blir du då också rankadd bland modebloggarna och rackarns vad du får besökare då! Massor av unga flickor så du kan överlåta den där pojkvännen till dem.

 6. Ryan
  24 februari, 2009 at 07:06

  Hahahahaha du är för rolig Jinge! :P Bra att du drar gränser :P

  Kreds till blondinbella som är så ung och lyckats ta sig nånvart. Hon är ju en fin förebild för unga tjejer det kan man ju inte argumentera emot. Sen att hon har folk runtomkring sig som gynnat henne är väl bra för henne :P

  Dock borde hon ta av sig pälsarna, i tider som dessa har vi ju uppfunnit andra tyger som håller oss varma :P Furcoats are for cavemen!

 7. 24 februari, 2009 at 08:14

  Titta Jinge på din kisse katt Felin! Hon borde ha en glittrande halsband, roliga katt-kläder, du borde berätta vilken mat äter hon för lunch, hur längre brukar hon vara ute i promenaden, vad säger hennes djurläkare, osv.
  …Sen gnäller du att Blondinbella är mer intressant!

  :o)

  • 24 februari, 2009 at 08:29

   Nej, en katt ska aldrig användas som utklädningsdocka. Inte heller ha halsband om det är en innekatt. Sedan äter en kisse 20-25 gånger under dagen, så ”lunchen” består av det som är kvar sedan morgonen. Men hon är klart mer intressant än blondinbella, det är helt riktigt.. :P

 8. Viveka
  25 februari, 2009 at 21:59

  = >
  Tack
  *:-)

Comments are closed.