Det Progressiva USA


Somliga av er har säkerligen märkt att Lennart Frantzells blogg, Det Progressiva USA, är ”lite nere”, eller om det kan vara en höstförkylning eller något åt det hållet.


Lennart e-postade mig igår
och frågade om jag visste något bra webbhotell i Sverige eftersom det han använder uppenbarligen har vissa tekniska bekymmer. Idag så dök hans blogg rejält och han berättar att den troligen kommer upp någon gång nu i helgen, men att han inte riktigt vet när.

Hur det blir med byte av webbhotell lär han väl berätta själv när den kommer upp igen.

/ Jinge, enligt uppdrag. – – i t

Andra om: , , ,

[tags]Det Progressiva USA, Lennart Frantzell, Bloggosfären, Politik[/tags]


2 svar till “Det Progressiva USA”

 1. Skitsamma! Sossarna med miljöpartiet kommer i alla fall att riva upp lagen. Oberoende hur bra det än går för regeringen fram till valet, så kommer FRA-debatten att suga ut all politisk kraft som eventuellt finns kvar i alliansen! Enda sättet att undkomma detta är att:
  1.) Få tyst på debatten (som tillhör demokratin) eller
  2.) Slopa de fyra olika s.k. FRA-lagarna helt och hållet samt börja om från början.
  Men inget av detta kommer inte att ske.

  Det är ungefär som ett olyckligt äktenskap; hur bra det än går ekonomiskt samt med allt annat så tär gnabbet sönder familjen fullständigt! Detta då roten till det ond sitter allt för djupt! Och när det händer så lever det sitt egna liv!

  Allt detta känner naturligtvis mycket väl Mona till. Det är därför hon är så vag i sin kritik. Hon VET att alliansen opinionsmässigt redan har kört i diket samt att bärgningsbilen, av politiska skäl, är ohjälpligt outsourcad och därför icke tillgänglig.

  Men jag måste säga att på en punkt, om detta sker, så respekterar jag moderaternas och alliansens ståndpunkter. Ty jag högaktar människor med politiska ÖVERTYGELSER, även om jag inte delar dessa; och jag misstror politiker som saknar ÖVERTYGELSER, som Mona och Göran gör; dessa så kallade politiker som bara titta på MAKTEN för MAKTENS egen skull är det allra värsta sorten!