VAD måste Lars Danielsson dölja åt Persson?


Jag har egentligen aldrig fullt ut trott att Lars Danielsson har någon personlig hemlighet att dölja från annandagen 2004.

Diverse konspirationsteorier har jag haft från och till men varken jag eller någon annan har haft särskilt mycket på fötterna. En eventuell affär med Helen Eduards verkade ju helt rimlig om det var frågan om ett hemligt förhållande. Idag är det knappast någon som tror på det. Men varför skulle Göran Persson neka till utskrifter från in/utpassering från Rosenbad p.g.a. ”Rikets Säkerhet”?

Det verkar orimligt, likaså utdrag ur telefonlistor. Det bär inte sannolikhetens prägel att dessa uppgifter på något sätt skull innebära ett hot. Men vad är det i så fall som drivit Lars Danielsson till detta?

Tänk ändå om han ändå kunde starta en blogg och berätta det på. Gärna anonymt, vi skulle i alla fall kunna lista ut om uppgifterna han presenterade var trovärdiga.

Lars D! Hör av dig till mig. Du kan få gästblogga anonymt här… :-)

Andra bloggar om: , , , , ,

[tags]politik, rosenbad, lars danielsson, göran persson, rikets säkerhet, val2006[/tags]


4 svar till “VAD måste Lars Danielsson dölja åt Persson?”

 1. Håller helt och hållet med dig Jinge ”Jag har egentligen aldrig fullt ut trott att Lars Danielsson har någon personlig hemlighet att dölja från annandagen 2004.”
  HAN har inte en personlig hemlighet…

 2. Jag tror också att det är Persson som skyddas. Varför vet jag inte, men vad än danielsson kan ha gjort skulle det inte bli så här. Det är Persson man ska kolla upp!

 3. JINGE: du ställer frågan: ”…Men vad är det i så fall som drivit Lars Danielsson till detta?” Bra att du ställer dessa dina frågor som av många kallas konspiratoriska. Etiketten som blivit stämpeln som säger ”Nonsens!”
  Men det är förmodligen så att Lars Danielsson är så solidarisk gentemot sin chef att tar på sig en skuld som egentligen åvilar HSB. Här finns något nästan lika spännande som Palmemordets dolda fakta utgör…

 4. På Expressens hemsida finns nu en länk till Expressen TV som presenterar 10 min av verkliga bandupptagningarna från förhören med Danielsson.

  Lyssna mellan raderna – det är intressant!

  Det är slående att Danielsson ständigt hänvisar till sina ”minnesbilder”, som är ett något udda uttryck. Han förde inga anteckningar, bara ”klotter”.

  Så fort Danielsson får frågor kring Hans Dahlgrens minnesbild (som skiljer sig från hans egen) så säger han att Dahlgren säkert har rätt. Danielsson verkar inte tycka det är konstigt om hans egna minnesbild är fel.

  En möjlig slutsats är att Danielsson vet att han själv inte var vid sina sinnens fulla bruk på förmiddagen den 26 december. Han tror sig minnas saker, men känner sig mycket osäker om de speglar verklighetn. Är det möjligen så att han inte var fullt klar i huvudet (efter en blöt fest och sen natt?), men att han likväl var den enda kontakten som statsministern (som ”ledde” katastrofarbetet) hade med sin stab!?

  Om så är fallet är det verkligen inte konstigt att Persson och Danielsson tillsammans försöker dölja sanningen!