Kolla in bilden på McCain i DN

Det är lustigt att se hur de amerikanska spindoctors som McCain har anställt agerar för att försöka slå undan benen på dem som konstaterar faktum, – McCain är faktiskt för gammal för att bli president.

Först släpper de en hälsorapport som är 1147 sidor, bara det är väl ett bevis om något på att hans hälsa bör ifrågasättas, men sedan låter de McCain ställa upp leende på en bild framför en massa gamlingar. Han ser ung ut jämfört med vissa av sina kamrater på bilden. Och alla som hade trott att demokraternas primärval skulle vara som Robinson trodde fel. Clinton är utröstad flera gånger om, men hon stannar på ön likafullt.

Nu har dessutom Bill Clinton hotat med att parets dotter, ni vet den unga damen som har samma namn som en stadsdel i London (Chelsea), möjligen kan tänka sig att så småningom ställa upp som presidentkandidat. Den amerikanska parodin på demokrati blir bara värre och värre för varje dag.

mccain

Bilden/DN1 AB Politiken SvD1

Andra om: , , , , , , ,

[tags]McCain, Clinton, Chelsea, Obama, Primärvalet, Robinson, USA, Politik[/tags]

  10 comments for “Kolla in bilden på McCain i DN

 1. 24 maj, 2008 at 10:32

  Eller samma namn som en väldigt inne stadsdel i New York.

 2. 24 maj, 2008 at 10:38

  @Anders Svensson:

  Jo jag vet, men det käckaste var London så jag valde det isf citera halva Wikin… :P

 3. Sara G
  24 maj, 2008 at 14:00

  ”Clinton är utröstad flera gånger om, men hon stannar på ön likafullt.”
  Om inte så har hon väl lärt sig av Bush, att med envishet så kan man vinna presidentpostern, fastän man i själva verket har förlorat…

 4. 24 maj, 2008 at 16:36

  ”Först släpper de en hälsorapport som är 1147 sidor, bara det är väl ett bevis om något på att hans hälsa bör ifrågasättas”
  Med tanke på att den gamle mannen har varit med om 5 års tortyr i Vietnam och är 71 år gamal, samt att han har haft hudcancer tycker jag inte det är så konstigt!

 5. Molle
  24 maj, 2008 at 23:43

  Medellivslängden för en amerikansk man är 75 år. Om nu McCain blir president kommer han att vara 72 när han träder in i vita huset och där kommer han att sitta tills han blir 76.

 6. zulgarnian
  26 maj, 2008 at 09:40

  Patetiskt
  det börjar likna irans kunga familj:) presidentens son ställer upp lik kungens son ställer upp för att antingen bli vald till kung elller något annat

 7. SL
  6 juni, 2008 at 11:49

  Hej Jinge!
  Det kanske luktar lite dikriminering när det gäller den ”gamle” mannen McCain.:-) Det är väl bra att han kollat sin hälsa! Vad beträffar hans möjligheter att bli president vet väl ingen egentligen. Det är ingen Bush av vad jag kan förstå och kanske han bör med sin rutin klara de fyra åren, som han troligen då kan sitta. Obhama är ung och kanske han bör växa till något år?

 8. 6 juni, 2008 at 11:53

  @SL:

  Han är för gammal för att bli president. Han borde ägna sig åt amatörradio istället…

  Ex SM0LRN

 9. SL
  7 juni, 2008 at 00:02

  Jinge – inte visste jag att detta var en radioamatör, men det var trevligt. Jag vidhåller givetvis min ståndpunkt beträffande den gamle mannen. Han är bara något yngre än jag och här är det full gas.:-)
  Beträffande radio är jag just nu ganska sällan på, men det vore roligt köra dig någon gång – brukar ligga på 3750.(vi kanske haft kontakt)
  Kalken Du vet, finns trots allt :-)
  Trevlig helg!
  /Sören

 10. 7 juni, 2008 at 05:39

  @SL:

  Nej X-oLRN

  QRT sedan början av 80-talet.

Comments are closed.