Hemligt FN-dekret för att blockera hjälp till Syrien!


Nu går skam på torra land!
Denna artikel har skrivits av Eva Thomassen, som besökts Syrien flera gånger. Den har publicerats nyligen av Pål Steigan. Pål Steigan
FN generalförsamling 000_was6550800_si
Jag har förkortat artikeln något. Varför tiger media om detta? Fundera på saken.

”Till alla anständiga människor
FN utfärdat ett ”hemligt direktiv” förra året till länder som deltar i kriget mot Syrien inte delta i återuppbyggnaden innan ”Assad- var borta” eller mildare uttryckt innen en övergångsregering var på plats. Om direktivet. En ny artikel sedan detta publicerades är denna Pål Steigan: FN har faktisk lagd hemmelige retningslinjer mot støtte til gjenoppbygging av Syria

Rysslands utrikesminister Lavrov, avvisar detta som döljer sig bakom FN: s flagga.
Jan Egeland och Co i FN säger att flyktingar inte kan resa hem innan all infrastruktur etc. är på plats. Han tiger om de dödliga sanktionerna mot Syrien, vilket innebär att barn med cancer dör.
Egeland, Norsk Folkehjelp, Rädda Barnen, NORWAC, Norska kyrkan Aid, norska flyktingrådet och MSF finns bara i områden som kontrolleras av terroristgrupper. Dessa icke-statliga organisationerna finns olagligt i Syrien. I terroristtäta Idlib är icke-statliga organisationer på plats när bussar med terrorister kommer från områden som den syriska armén har befriat.
UrduPoint
Lavrov untitled

USA:s plan B
USA och SDF ockuperar 27% av Syrien, de mest bördiga områdena finns, där oljan är och vattnet från Eufrat.
Det här är här den här kurdiska ”federationen i norra Syrien” står under beskydd av USA.

Der har Norge lovet å rydde miner. Fint, tenker alle. Norge har ikke ryddet en mine i Syria, men nå når USA har okkupert store områder skal det ryddes miner. Her skal det nye Syria bygges…som en begynnelse i hvert fall. Her finner man Norsk Folkehjelp og norske kurdervenner. Erling Folkvord har nettopp vært i Raqqa og ber den norske regjeringen å samarbeide om gjenoppbygging av Raqqa med disse rådene og kanskje han forsnakket seg da han sa at …for det gjør USA allerede. Folkvord snakker ikke om å samarbeide med offentlig sektor slik at 90% av befolkningen kan få glede av norsk bistand.

Råttenskapen er er langt forbi fatteevne. Norge har spytta i 10 milliarder kroner i denne krigen mot Syria. Men, så viser det seg at det var forgjeves. Syria ligger i ruiner, Syria trenger alt. Syria er rammet av de mest dødbringende sankjoner noe land er blitt utsatt for og så får «fredsnasjonen» Norge seg til å si NEI- fordi det syriske folket ikke ville ha «demokrati» og «menneskerettigheter» eller for å si det som det syriske ville si: Vi vil ikke ha et islamistisk styre som har som politikk å kappe hodet av alle damer hvor håret på hodet synes.
assad-160222
Vi vil ha presidenten vår som president framöver .

De som ikke en gang vil være med på å restaurere Palmyra- der sivilisasjonens vugge lå, som ble inntatt av barbarerne fra Vest. Som ikke bare ødela den unike oldtidsbyen, men som kappet hodet av den verdenskjente arkeologen Assad- som ikke ville røpe hvor han hadde gjemt de dyrebare gjenstandene. Han ble hengt opp ned i en lyktestolpe med hodet plassert under han- hvor han hang til han råtnet. Norske arkeologer kjenner han, men er disse også så svinebundet av FN og regjerningens politikk at de ikke vil hjelpe å restaurere Palmyra?

Det topper seg så klart når det er Russland som ber land i Vest å hjelpe med å gjenoppbygge Syria slik at flyktninger kan flytte hjem – flytte hjem til presidenten som vi nettopp har brukt flyktningene til å legitimere krigen mot Syria med.

Russland er det landet som sammen med den syriske hæren har reddet Syria fra å forsvinne fra kartet. Israel får heller ikke drømmen om å få kontroll over aksen Iran, irak, Syria og Libanon oppfylt.

Norge vil ikke samarbeide med syriske myndigheter om norske terrorister i Syria. Norge samarbeider ikke med «regimet» selvom «regimet» kan hjelpe folk i Norge til å ikke oppleve den terroren Syria opplever.

i Andra om: , , , , , , , , , , ,, , ,


6 svar till “Hemligt FN-dekret för att blockera hjälp till Syrien!”

  1. Är någon överraskad ? Boutros-Ghali sägs ha varit den sista FN-generalsekreterare som ännu orkade kämpa emot och stod för ett oberoende FN. Sedan dess har det varit utför hela vägen. Fredsprocessen sådan den hållits igång i Geneve har varit ett rått skämt, där terroristerna bänkat sig och slungat ut sina krav för att bilda egen regim.

    Det bästa Västländerna kunde göra för att hjälpa Syrien vore att lämna Syrien ifred. Något konstruktivt är inte att vänta. Ju mer de tillåts lägga sig i, desto mer hinder reses för Syriens återuppbyggnad. Syrien klarar sig utan blodspengarna från norska oljefonder och andra källor. Dessa har placerats i Raytheon-aktier som berikat Norge ytterligare – och så bör det vara. Norge liksom det övriga Norden har sällat sig till de globala skurkstaterna.

    Något samvete har det officiella Norden inte längre, men en rudimentär rest gör sig påmind. På något plan inser demokrati- och människorättsivrarna att de har blivit avslöjade och denna gnagande känsla väcker ett raseri bortom kontroll. Det är nu de är som allra farligast. Får de en chans att ännu en gång rikta sina missiler mot Syrien kommer de inte att tveka en sekund. Hellre utplåna Syrien än bli avslöjade för att man sponsrat en terroristarmé till att utföra en hänsynslös nykolonial statskupp. Det är som för hundra år sedan, men då användes våld med en viss måtta – nu har all kontroll släppt. Raytheon bombar – aktien skjuter iväg – fest i Norge.

    • Och Bolton har redan krattat i manegen och sagt att en kem-attack ska bestraffas ännu hårdare än tidigare! Alla med normal mental kapacitet vet ju att det är en signal från USA till terroristerna att anordna en kem-attack så att man äntligen ska få bomba lite till. Närmast patetiskt att man ska köra den här cirkusen en gång till och fulmedia kommer pliktskyldigast att hjälpa till med propagandan. Det hela slutar troligen som vanligt, Tomahawk-missilerna träffar inget av värde, krigsindustriaktierna går upp och Trump kan påstå att han är handlingskraftig.