Dags att stoppa rasisten Geert Wilders?


Den ohöljda rasismen mot muslimer och Islam håller på att breda ut sig på ett sätt som helt klart är jämförbart med judehatet som föregick Förintelsen.

Vi ser det här i Sverige, en av landets största tidningar har tagit till sin uppgift att sprida ”information” om islam på ledarplats, ett främlingsfientligt parti har dessutom stora möjligheter att komma in i Sveriges Riksdag som ett resultat av olika hatiska kampanjer och serier av lögner om muslimer.

DN: ”Trots hård kritik på förhand lade nederländske politikern Geert Wilders på torsdagen ut sin islamkritiska film på internet. Den 15 minuter långa filmen Fitna inleds med att Koranen öppnas, och ett par versrader läses upp om att ”terrorisera islams fiender”. Efter bilder från bland annat terrordåden i New York och Washington den 11 september 2001, tågbomberna i Madrid 2004 och bomberna i London 2005 så avslutas filmen med fler bilder på Koranen – varpå ljudet hörs av en sida som rivs ut.”

Jag har sett en stund på Geert Wilders film Fitna och den är ett resultat av ett ohämmat och oförblommat hat, ett hat som även står att finna i Sverige. Jag har tidigare skrivit t.ex. om bloggaren Hans C Pettersson med bloggen Jihad i Malmö men det finns fler. T.ex. en som kallar sig Mitt Sverige, utöver det finns ett antal bloggar som byter namn vartefter de blir spärrade från tidningarnas blogglänkar.

Vi har dessutom en statlig myndighet som ska hjälpa skolbarnen att få en tillrättalagd historieuppfattning, precis som barnen i Nordkorea och i f.d. DDR. Forum för Levande Historia ägnar sig bland annat åt en kampanj om åskådarrollen för närvarande, men det man då avser är knappast åskådarrollen här hemma och hur hatet mot muslimer byggs upp.

Det som sker i Europa och i Sverige idag är en klar och tydlig upprepning av de händelser som föregick Förintelsen. Snart kommer det inte räcka med den ”Repatriering” som Sverige-
demokraterna förespråkar, det kommer att handla om utrotningsläger om vi inte ser upp.

Nu måste vi sätta ner foten så att alla rasister och fascister märker det! Det är lätt att inse vilka bloggar som kommer att länka direkt till videon eller visa den i sin helhet…

DN SvD1 HD Politiken1 Dagbladet

Andra om , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

[tags]Geert Wilders, Fitna, Sverigedemokraterna, Islam, Rasism, Mohammedteckningar, Islamism, Rashat, Sverigedemokrater, Fascism, Utrotningsläger, Repatriering, Förintelsen, Stoppa Rasismen, Judar, Judendom, Gaskammare, Muslimer, Mellanösternkonflikten[/tags]


110 svar till “Dags att stoppa rasisten Geert Wilders?”

 1. Ida, jag tror inte alls att sionisterna är särskilt rädda. Regimen Israel är beväpnade upp till tänderna och stöds av världsmakten USA, så ”araberna” har en obetydlig eller ingen chans alls att ”kasta dem i havet,” om de nu skulle vilja det. Något som jag verkligen betvivlar. Saken är så enkel att de flesta vill ha ett eget land – och fred.
  Sionisterna använder en pseudorädsla som argument, och gör dessa låtsatskänslor verkliga och legitima genom att år ut och år in bruka förintelsen som plattform för sitt avskyvärda, arroganta och rasistiska handlande mot palestinierna. Ett folk som verkligen borde vara vettskrämda av hotet om utplåning som alltid, sedan snart hundra år sedan, vilar över dem.

 2. Ida D:

  ”Ingen har märkt hur farligt är det att politisera en religion och driva fram religiösa övertygelse genom politiken och vapen.”

  Om det nu är farligt kanske alla muslimländer ska sluta att göra det då?
  Jag kan hålla med om att Israel och USA fattar konstiga militära beslut men det är ju inte så nyanserat att hävda att muslimvärlden är någon sorts syndabock utan skuld.
  Snacka om att göra självmål i sin egen retorik.

 3. zilver om det är någon som gör självmål så är det väl ändå våra demokratiska regimer som i flera decennier ger ekonomisk, politiskt och militärt stöd till regimer som är totalitära och rent sagt ut diktaturer. Jag förstår inte varför du inte inser detta? De är vi som bor i dessa demokratier som borde ändra våra regimers och företags sätt att agera innan vi har någon rätt att kritisera folket som bor i dessa länder vars ledare vi på ett eller annat sätt ser till att de har makten kvar och fortsätter att förtrycka sitt folk och förhindra hälsosam lokal demokrati utveckling.

 4. Zilver du borde kanske skicka frågor till alla våra politiker och fråga dem vad är de för demokratiska värderingar vi står för när vi har ett militärt samarbete med totalitära regimen i Saudiarabien som använder sig av religion som ett av många medel att förtrycka sitt folk. Vi hjälper en diktatur att förtrycka sitt folk och sedan har människor som DU mage att klaga på att de folket inte gör något… tala om att man fått något om bakfoten verkligen.

 5. Sara G,
  Judarna har aldrig varit krigare i sin historia. Det är folk som bollades fram o tillbaka mellan två ”bröder”, alltså ständigt i saxen i krig mellan muslimer & kristna.
  Men i alla fall, mest tolerans fick de av muslimer, skydd i muslimska länder liksom rätt att uttöva sin religion o leva i fred med någon slags toleras o respekt.
  Men för första gången i sin historia, fick man vapen och makt – så vände man sig automatiskt mot muslimer..!
  Nu tror man att man är nästan helt odödlig och att ingenting kan vändas mot de själva och att makt som man har i MÖ är i evighets evighet.
  Men jag lovar till dig, efter den här historien med Palestina, kommer aldrig mer att finnas någon respekt eller tolerans mellan judar och muslimer. Tyvärr. Den här relationen är förstörd, totalt. Jag ser saker på ett annat sätt: Inget makt & styrka är i evighet. Muslimer har slagit ned Persiska imperiet som var 300 gånger större och starkare. Bysantin var lika mycket stark imperium också. Under denna tid, hade man inte arme eller vapen heller, men ändå har man lyckats. Det enorma hatet som blåser från Israel mot världens muslimer är otroligt farligt. Denna dag man sanerar bort Al Aqsa moske, kommer det inte hjälpa 10 atombomber i Dimona eller 20 gånger större vapen styrka. Men varför man behöver det..? Varför går man som en lilla bananfluga omringad av muslimer mot 1,5 miljard människor..? Det är fanatism. Och det gör man enbart för att Al Aqsa moske är huvudsyfte.
  Hur ska man sanera bort 1400 år gammal byggnad men samtidigt undvika omvärldens kritik..???
  Ja, just därför satte man sig i hatpropaganda mot världens muslimer. Liberaler, nazister o andra som hänger med i tåget, är totalt omedvetna om att Al Aqsa moske är huvudmålet.
  Jag läste på massor sidor konspirationsteorier under israelisk flagga gällande den här byggnaden. Man är ute efter att bygga upp tempel där, pga tro att messias ska återvända där som man väntar i flera tusen år. Ortodoxa judar är totalt mot detta, men Bush tror på projektet, och andra högstuppsatta i Israel.
  Det betyder att man har en religiös fanatism väletablerad i ett land, i en stat!
  Därför behöver man att kasta ljuset på någon annan som ska mobbas o sparkas för att kunna få ”godkännande” för sin egen vansinne.

 6. zilver # 104
  Kan du vara snäll o svara till mig på några frågor:
  – Visa mig ett enda muslimskt land som IDAG har erövat, ockuperat, bombat eller kolonialiserat ett icke muslimskt land..! Säg det!
  – Om vilka vapen du talar om…? Israeler o amerikaner behöver inte spränga sig i luften för att försvara sitt land i desperation o vansinne. Man har appachi-helikoptrar och går med stridsvagnar mot civila som dödas som flugor! Och du säger att ”muslimer ska lägga ned med vapen”…! Al Qaida representerar inte världens muslimer o inte ett enda muslimska landet. Ändå är det hela västvärlden, under hundratals olika flaggor som finns IDAG i muslimska länder för att utnyttja naturresurser, att erövra o ockupera.

  Gav man chansen till oss, muslimer att internt regulera problemet..? (extrema grupper i våra länder) …Nej, man satte sig i GENERELLT bombning o förödelse istället.
  Så se till vem borde sluta med våld o krig!

 7. Nadia, Al-Qaida är ett helt saudiskt projekt från början, där Usama kom från. 16 av dem 20 som körde flygplanen den 11/9 är saudier.

  Men det är irakierna som slaktas.

 8. Trots flygförbud för alla dagen efter 9/11 fixade Bush himself att ett tjugtal saudiaraber, släktingar till saudiska kungafamiljen, fick fri lejd hem.
  Det verkar mer än märkligt…

  En annan sak: Jan Guillou tog upp något viktigt i dagens Aftonblad,
  där han undrar hur det kan komma sig att nynazisterna aldrig stämplas som terrorister.
  Hur mycket de än upprättar register över, i deras tycke, misshagliga individer – och mördar, begår grova våldsbrott och hotar att göra statskupp och rasera demokratin.

  Nynazisterna är ju som klippt och skurna till terroristrollen!

 9. Sara & nadja

  Muhadjediner, frivilliga krigare som kom till Bosnien under 1990-talet, är utvisade idag till sina länder, livstids fängelse eller sitter i guantanamos bur. De kallas terrorister! Ok….men…
  40 000 frivilliga greker, hollendare, ryssar och frivilliga från Ukraina har kommit till samma land, har slaktat civila, mördat, rånat och våldtagit precis som Jackie Rklöf …
  Men ser du faaaaan en enda jä**el som sitter i fängelse pga terrorism..???
  Nej, de är lego soldater! :o)
  Så, vill du begå brott – byt religion..!