Afghanistankriget, Bush och Isocondor.com


Idag fick jag ett tips om en blogg som jag inte träffat på tidigare. Efter en kort genomläsning insåg jag att fler än jag borde upptäcka den.

Isocondor.com heter den och behandlar bland annat situationen i Afghanistan. Den berör oss i Sverige på flera olika sätt. Dels handlar den givetvis om ”Kriget mot Terrorismen” något som inte är helt obekant. Igår såg jag rubriker om att kanadensiska soldater skjutit ihjäl ett större antal människor som misstänktes vara ”Talibaner”. Med andra ord räcker det att man är misstänkt för att vara koranstuderande för att bli skjuten av Nato-soldater.

Vi har själva ett hundratal soldater i Afghanistan och har redan fått hem två av dessa i kistor och fler lär det bli. Detta för att den svenska styrkan nu står under Nato-befäl och därför ägnar sig åt uppgifter som initierats av amerikanerna.

Vi måste givetvis agera och för att kunna göra det behöver vi information. Isocondor.com kan komma att bli en väsentlig källa till information så kolla in och markera bland favoriterna!

Andra bloggar om: , , , , , , ,

[tags]Afghanistan, Pakistan, Bush, Kriget mot Terrorismen, Nato, Soldater, Isocondor.com, Politik[/tags]


2 svar till “Afghanistankriget, Bush och Isocondor.com”

  1. Hejsan!

    Jag vet att du inte tillåter bloggreklam. Därför ville jag skicka ett mail och upplysa dig om att jag skrivit om mina konspirationsteorier angående GWB på min blogg, eftersom jag vet att du är intresserad av sådant. Jag har emellertid inte din emailadress, varför jag istället gör ett litet inlägg som du omedelbart kan radera. Min blogg finns på ovanstående adress.

    // Jinge svarar: Bra att du läser kommentarsreglerna. Hittar inte min mailadress? Den står normalt under VARJE bloggpost jag gör.. :-) jade in länken till din blogg nedan..

    http://flavianopolis.blogspot.com/