Tack för senast – Grisajävlar!


När jag såg banderollen på Dagens Nyheters förstasida så kunde jag inte låta bli att skratta. Demonstranterna måste ha ett visst mått av humor mitt i den ilska de känner över Skånepolisens rasism. Nu är det bara att hoppas på att poliserna också kan se det humoristiska i den parollen.

Att det handlar om en pro-israelisk demonstration gör inte saken bättre precis. Hade det varit en demonstration mot polisen, eller mot vad som helst annat, så hade läget varit bättre. Nu berättar DN att det bara är femtio motdemonstranter och trehundra poliser vilket gör att polisen kanske kan upprätthålla ordningen trots allt.

Jag tittade just runt för att se vad andra bloggare skriver, bland annat hittade jag en SD-blogg som hävdar att de israelfientliga och antisemitiska krafterna är igång igen. Sådant är kul att läsa på en blogg som tillhör ett av landets två mest antisemitiska partier. Den undersökning som Forum för Levande Historia visar på sin hemsida visar att Vänsterpartiet och Miljöpartiet är de minst antisemitiska partierna i Sverige. Efter dem kommer i nämnd ordning: Sossar, Folkpartister, Centern och mest antisemitiskt, Moderaterna. Utanför riksdagen finns dock de främsta antisemiterna i form av Sverigedemokraterna och Nationaldemokraterna.

Men den informationen passar inte media. Det är tråkigt att Radio/TV och tidningar aktivt ska lura sina läsare, och fortsätta att sprida dessa falsarier år efter år. Men det är väl så det är när agendan är satt i förväg.

Men banderollen var kul, nästan lika skoj som vissa ramsor på ståplats i någon arenaidrott som fotboll eller hockey. Själv har jag alltid gillat Black Armys ramsor, nåja, men många av deras ramsor i alla fall.

Men visst känns det stötande när det samlas folk för att demonstrera för Israels apartheidregering? Det hade givetvis känts mer naturligt om det samlats

några tusen för att protestera mot landtes ständiga brott mot de mänskliga rättigheterna, krigets lagar och Genèvekonventionen. Det är ju tur att det är den välbalanserade och ickerasistiska Skånepolisen som upprätthåller ordningen i Malmö. Jag menar, börjar Neger Niggersson bråka så finns det stadiga och sansade poliser på plats…

Andra om: , , , , , , , , , , , , , it DN SvD SDS


4 svar till “Tack för senast – Grisajävlar!”

 1. Det där med grisar, är rätt kul, eftersom judar och muslimer inte äter griskött. Hur det är med muslimer vet jag inte, men bland judar är detta ett mycket känsligt kapitel och all anspelning på ”gris” i judiska sammanhang betraktas som antisemitiskt.

  Man kan undra om detta fanns med i bilden när demonstranterna (”antisemiterna”) gjorde banderollen :)

  MVH

  Lasse W

 2. Hej Jinge

  Israel manifestation anordans av Sverige Demokraten Ted ekeroth.

  Hur lågt får man sjunka. Tydligen har de samma mål.

  Kaske dags att skirva en artikel om Ekeroth????

 3. Detta kan förstås ej gå under benämningen rasism för Polisen är ju ingen folkgrupp!?