Dagens Bild – Vinter

Om det nu händelsevis skulle vara någon som tvivlar så kan jag berätta att vintern faktiskt är på väg. I morse var det – 1° C här i Handen, och det var väl sjunde eller åttonde dygnet som hade haft en natt med minusgrader. Det är visserligen varmare nu, men bara tre grader.

Bilden är tagen utanför min port, men inte i år. Jag gissar att den tid som nu närmar sig kommer att innebära många fototillfällen som resulterar i bilder på bloggen, med det konstaterandet kan jag också tillägga att jag är född i fel land. Jag borde egentligen bo i södra Frankrike och ägna mig åt Boule så här års. Mellan varven skulle jag gå till den närmaste lokalen för att inmundiga en pastis med de andra grodätarna.

Spela Boule i Sverige i november kräver handskar, och med handskar försvinner känslan för kloten. Men inte ens det räcker när det ser ut som det gör på bilden.

Så bit ihop, snart är det maj månad igen i bästa fall…

intressant Andra om: , , , , , , , t

  5 comments for “Dagens Bild – Vinter

 1. Boris
  11 november, 2009 at 15:03

  Är du säker på att snön kommer igen? Köpenhamn lär bli ett totalfiasko.

  • 11 november, 2009 at 15:13

   Misslyckandet i Köpenhamn slår med full kraft först om ett par decennier. Fast det kan bli en vinter med bara blask för det.. :-I

 2. Boris
  11 november, 2009 at 15:04

  Vacker bild! ska tilläggas

 3. Magnus
  11 november, 2009 at 15:26

  Ja det var en vacker bild. Det är så man längtar till den höga och klara luften när man ser den. Hellre det än det nuvarande gråvädret!

 4. Daniel
  11 november, 2009 at 15:37

  Väldigt fin bild tycker jag. Normalt sett är jag en sommarmänniska :) men Sverige är ok på vintern med, speciellt när det är så där vackert.

Comments are closed.